Ludman Tímea
Ludman Tímea Műköröm Oktató

Ludman Tímea - " Ha nem szeretnél tanulni senki sem segíthet. Ha elhatározod, hogy tanulni fogsz, senki sem fog tudni megállítani. " - Anonymus

Műkörömépítő Mester és Szakoktató, Pedikűrös Mester és Szakoktató

RW Szépségszalon
Cím: 8000 Székesfehrvár, Budai út 49-51.

Telefon: +3620 535 1098
Email: timealangi@gmail.com

20 éve dolgozom a szakmában és ennek a tapasztalatát igyekszem átadni 2011 óta az OKJ-s oktatásban és a továbbképzéseken.

Nap mint nap dolgozom a szalonmunkában, hiszen fontosnak tartom, hogy a gyakorlati tudásom naprakész legyen, ezáltal a tanulóknak a szalonban használatos praktikákat is át tudom adni.

Az OKJ-s képzéseken nagy hangsúlyt fektetek minden tanuló fejlődésére, a problémákat megbeszéljük, a hibákat közösen javítjuk.

A bizonyítvány megszerzése után is folytatódik a közös munka, a tanulók folyamatosan kereshetnek felmerülő kérdéseikkel.

Továbbképzéseken még több tudást sajátítanak el, többféle témában. Technikai képzéseken csiszolják a tudásukat a körömépítésben, a díszítő képzéseken pedig szalonban is használatos gyorsan kivitelezhető mintákat tanulnak. 3-4 fős kiscsoportokban magasabb szintű festéseket és extrém körmök építését sajátítják el.

Az egyéni képzéseket pedig teljesen igény szerint tudunk alakítani.

Érdekelnek Ludman Tímea tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam
Új termékek