Kovács Gabriella
Kovács Gabriella Műköröm Oktató

Kovács Gabriella - " Számomra a siker alapja az alázat és a folyamatos fejlődés. "

A Nail&Beauty Academy egyik alapítója és vezetője, Nail Master Gold minősítés, OKJ szakoktató

Telefon: +36706336662
Email: kovacsgabi70@gmail.com

Eredeti szakmámat feladva, az egyetem elvégzését követően, 12 év Egészségügyben eltöltött munka után, ahol vezetőápolóként dolgoztam, cseppentem bele a műkörömépítés csodálatos világába!

18 éve szereztem kéz-és lábápoló, műkörömépítő végzettséget a Perfect Nails Kft képzésén. Folyamatos képzésekkel és gyakorlattal Nail Master Gold minősítést, mester minősítést szereztem. 15 éve Perfect Nails szakoktatójaként dolgoztam Zala Megyében és Budapesten illetve oktatászszervezőként, szakoktatóként bővítettem tapasztalataimat.-Számos hazai és külföldi versenyen vettem részt a zsűritagként, szakértőként.

Szakmai lapokban jelentek meg munkáim, publikációim. Szakmai vizsgákon vizsgabizottsági tagként és vizsgaelnökként is segítem a vizsga lebonyolítását. Szakértőként és Szakmai vezetőként folyamatosan fejlesztem tudásom, hogy az általunk szervezett képzések megfeleljenek a jogszabályokban előírt feltételeknek. Oktatásainkon orvosi és szakmai tárgyakat tanítok.

OKJ-s alapképzések, technikai, építő és díszítő tanfolyamok keretében szeretném átadni tudásomat, tapasztalatomat azok számára, akik érdeklődnek e szép szakma iránt. Munkámban és az oktatásban is a maximumra törekszem, és ezt szeretném átadni tanítványaimnak is.

Érdekelnek Kovács Gabriella tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam
Új termékek