Budaházi Anina
Budaházi Anina Műköröm Oktató

Budaházi Anina - " Nem tudtuk, hogy lehetetlen, ezért megcsináltuk. "

Műkörömépítőmester, Lábápoló Mester, Szakoktató

Telefon: +3630 451 0030
Email: sugarnailsshop@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/mukoromtanfolyamnyiregyhaza/events/

8 éve foglalkozom kézápolással és műkörömépítéssel valamint lábápolással. A mindennapjaimat jelenleg a több éven át szerzett szalontapasztalataim átadásával töltöm, OKJ rendszerben és technikai illetve díszítő képzéseken.

Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, amit a szakma is megkövetel, ezért igyekszem minden újdonságból naprakésznek lenni, minden alapanyagot alaposan tesztelni, kipróbálni és a legjobb tulajdonságukat megtalálva beépíteni a képzések tananyagaiba és a szalonmunkába is.

Az oktatással 5 éve foglalkozom, először csak továbbképzéseket tartottam technikai illetve díszítő tananyagokból már végzett műkörmösök számára, de az igazi szerelem végül az OKJ képzések lettek. Szeretem, hogy valakinek új jövőt, új szakmát, új kihívást és új álmot adhatok a kezébe azáltal, hogy megtanítom neki azt, amit én már tudok. Nagyon hálás feladat és minden tanulókkal töltött percet szeretek.

Az utóbbi időben több oktatóval is együtt dolgozom, így az oktatás mellett a tanfolyam szervezés is szerepet kapott az életemben. Ezeken a tanfolyamokon én is mindig részt veszek, így biztosítom magam számára a magas szintű folyamatos fejlődési lehetőségeket.

Sok szeretettel várom a kollégákat és kolleginákat OKJ, technikai és díszítő képzéseinkre, melyek megtalálhatóak a Facebook oldalamon

Érdekelnek Budaházi Anina tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam
Új termékek