Bolla Ildikó
Bolla Ildikó oktató

Bolla Ildikó

Műkörömépítő, OKJ Szakoktató

Az álomszakmám 2009-ben vègezetem el. Kèz-ès lábápoló műkörömèpitő lettem.
Sok-sok szalonmunka után, többszöri nekifutásból kinőtt a vállalkozásom egy olyan szintre amikor már bátran állíthatom az évek során tanultak és a rengeteg gyakorlat és továbbképzések meghozták a gyümölcsüket. 2014-ben gondoltam egy nagyot és az egyik legnagyobb hazai márkánál kiknek az anyagaik és eszközeik az általam preferált legjobbak a Perfect Nails Hungary-nél Szakoktatói vizsgát tettem.
2017-ben nem álltam meg és a szakma csúcsának számító Kèzápoló-és műkörömépítő mestervizsgát is megszereztem! Még ebben az évben a leendő körmösök kezét is megfogtam OKJ oktatóként. 2018-ban lábápoló mesterként is sikeres vizsgát tettem és ezt is oktattam OKJ keretrendszerben. 2018 októberében a legnagyobb vizsga elé álltam, megszületett kisfiam aki a legszebb oktatása az életnek. Remélem itt is sikeres vizsgát teszek.

Napjainkban:
Minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt a csodás szerelem szakmát megmutathassam az alkotni és tanulni vágyóknak, így nem hagytam abba az alkotást. Gyermekem születése óta is folyamatosan fejlődök önszorgalomból és amint lehetőség adódott rögtön munkához láttam.
Jelenleg is vannak online formában továbbképzéseim, melyeket szívvel lélekkel készítettem a legjobb tudásom szerint.

Érdekelnek Bolla Ildikó tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam
Új termékek