Bognár Anita
Bognár Anita szakoktató

Bognár Anita - "Mi lehet jobb annál, mint szeretni, amit csinálunk és tudni, hogy annak értéke is van?" Graham Katherine

Kézápoló, Műkörömépítő, Lábápoló mester, minősített szakoktató - Nails Master gold minősítés

Telefon: +36 30 284 3012
Email: bognaranita70@gmail.com

A 2000-es évek elején az alkotóvágy motivált e csodálatos szakmák világába, az irodai munkát hátrahagyva. Folyamatos önképzési igényem képzések sorát, sok-sok gyakorlatot, szalonmunkát, a versenyzés világát, minősített szakoktató, Nail master gold minősítés és a mestervizsgák elvégzését jelentette.

2008 óta a Perfect Nails Kft. felkérésére és segítségével megnyithattam a dunaújvárosi Perfect Nails Okj-s Iskolámat Körömvirág Akadémia néven. Számos hazai és egy nemzetközi szakmai versenyen képviselhettem eredményesen a Perfect Nails Kft-t építő és díszítő kategóriákban. Hazai versenyeken vettem és veszek részt zsűritagként, szakértőként. Szakmai lapokban jelentek meg munkáim és publikációim. Szakmai alapképzéseken, technikai és díszítő tanfolyamokon szeretném átadni a tudásomat kezdőknek és haladóknak egyaránt. Munkásságomban a maximumra törekszek, minden esetben erre motiválom a tanítványaimat: szívvel-lélekkel oktatok.

Érdekelnek Bognár Anita tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam
Új termékek