Erősített Gél Lakk – Műkörmös Oktató Videó

VID005
10 900 Ft
Ár hűségpontban: 10900 pont

Ez a termék digitálisan elérhető tartalom.

Gél Lakk Akció

Gél Lakk Akció

Gél Lakk Akció

Szállítási információk
Fizetési lehetőségek
Miért éri meg nálunk vásárolni?

Erősített gél lakk - Műkörmös Oktató Videó

Műkörömépítés lépésről lépésre

A videóban oktató jelleggel kerülnek bemutatásra műköröm építő- és díszítő technikák, melyek tökéletes minőségben elérhetőek, többszörösen díjnyertes oktatóink által részletes magyarázatokkal ellátva, teljeskörű tudást biztosítva. Megvásárlást követően a videót korlátlan számban és ideig tudod megtekinteni a Perfect Nails-es fiókodon keresztül, ahol a kurzus elvégzését elismerő oklevelet is letöltheted.

Erősített lakkzselé: Ez a videó a lakkzselé felvitelének egy precízebb technikáját mutatja be, ahol az előkészítésnél komplexebb gépi előkészítés történik, az anyagfelvitelnél pedig egy jóval alaposabb és a lenövést késleltető technikát ismerhetsz meg egyszínű, francia és babyboomer körmök bemutatásával.

Ehhez a videóhoz ajánlott előzetesen a Technikai alapok videó, amely azokat a legfontosabb, műkörömépítésnél visszatérő, ismétlődő folyamatokat mutatja be, amelyektől pontos, mégis gyors a munka és az AcrylGel szalon építés videó, amely elmagyarázza az AcrylGel anyag alapvető tulajdonságait és megmutatja az anyagkezelés legfontosabb szabályait.

Amiről tanulhatsz:

 • A gyors és precíz, géppel kombinált előkészítést, ahol kissé megemelve a kutikula területét jóval pontosabb előkészítést és anyagfelvitelt lehet elvégezni.
 • Hogyan kell a természetes körömlemezt előkészíteni úgy, hogy a következő alkalommal ne kelljen teljesen leszedni a körmöt hanem alkalmas legyen 3-4 hétenként történő töltésre.
 • A lenövés késleltetésének a módszerét, amellyel legalább 1 héttel ki lehet tolni a töltések közötti időszakot.
 • Hogyan lehet úgy alapréteget készíteni, hogy az akár 4 hétig is probléma nélkül fennmaradjon, akár gyenge, töredező körmökön is.
 • A lenövésmentes és természetes hatású francia köröm elkészítésének módját hogyan lehet francia lakkzselés körmöt készíteni időveszteség nélkül.
 • Hogyan lehet egyszerűen, csodaszép és egyforma francia véget festeni úgy, hogy közben a szabadszél vékony maradjon.
 • Az egyszínű, egylépéses erősített lakkzselé elkészítésének módját.
 • Hogyan lehet gyorsan és egyszerűen babyboomer körmöt készíteni akár halvány, akár vakítóan fehér véget szeretne a Vendég – szivacsos technikával.
 • A csodásan egyenletes, tojásfényt gyönyörűen visszatükröző felület kialakításának technikáját.

A videó hossza: 1 óra 16 perc

Kinek ajánljuk?

Tanulóknak, kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak.

Fontos információk

A műkörmös oktató videó megvásárlása regisztrációhoz kötött, a vásárlás folyamán felhasználói fiók léterhozása szükséges. Amennyiben a kosár tartalmaz oktató videót (akár egyéb termékek mellett), úgy a fizetés csak online bankkártyás, vagy azonnali átutalásos fizetéssel lehetséges. Sikeres fizetést követően a videó azonnal elérhetővé válik, korlátlan számban és ideig megtekinthető. A videó lejátszása a regisztrált fiókba belépve, Fiókom > Oktató videók menüpontban lehetséges, letöltésre nincs lehetőség. Az oktatóvideók az aktuális ingyenes szállítás értékhatárához szükséges kosárértéket nem növelik. Sikeres vásárlást követően, minden oktató videóhoz letölthető a kurzus elvégzését elismerő oklevél a Fiókom > Letöltések menüpontban. További felhasználási feltételekről az Általános Szerződési Feltételekben tájékozódhatsz.

 

Milyen szállítási módokat választhatok?
Mennyibe kerül a szállítás?
Mennyi idő alatt kapom meg a csomagom?
Mikor jön a futár?
Van lehetőségem személyesen vásárolni?
Hol találhatók a Perfect Beauty Shopok?
Hogyan tudom kifizetni a rendelésem?
Mennyire biztonságos az online fizetés?

Nem találtunk értékelést

Valószínűleg ezek is érdekelhetik
 • Hasonló termékek
 • Bestsellerek
 • Népszerű termékek