Gyors házhoz szállítás

Megrendelését 1-3 munkanap alatt kiszállítjuk!

Professzionális termékek

Termékeinket világbajnok körömépítőkkel teszteljük!

Biztonságos vásárlás

Ha elégedetlen, 14 napig elállhat a vásárlástól!

Új termékek
Perfect Nails - Alkotni öröm

A Perfect Nails lelke ti vagytok: azok, akik bíztok bennünk; akik kérdeztek tőlünk; akik várjátok az újdonságainkat; akik ellátogattok a rendezvényeinkre; akik messziről is elsétáltok a boltjainkba; akik követtek minket az interneten. Ezért mi vagyunk így együtt egy Perfect csapat…

A Perfect Nails családi vállalkozásként indult a ’90-es években. A családias hangulat megőrzése a szakmai kiválóság mellett azóta is cégünk meghatározó alapértéke. Vállalkozásunk profilját a folyamatos szakmai fejlődés, elhivatottság és nyitottság szellemében alakítjuk. A hosszú évek kitartó munkáját siker koronázta: saját márkás termékeink a piac élvonalába kerültek.

Bár elsősorban műköröm alapanyagokat forgalmazó nagykereskedésként váltunk ismertté, tevékenységi körünk az évek során dinamikusan bővült. Jelenleg a saját termékek fejlesztésétől a műkörmös képzések, tanfolyamok szervezéséig terjed szolgáltatásaink sokszínű palettája.

A Perfect Nails műkörmös versenyzői 112 hazai versenyen szerzett éremmel büszkélkedhetnek!
A Perfect Nails műkörmös versenyzői 87 nemzetközi versenyen szerzett éremmel büszkélkedhetnek!
A Perfect Nails műkörmös versenyzői 25 érmet zsebeltek be a körömolimpiákon!

Professzionális műkörmös termékek webáruháza

Sokrétű termékválasztékunkkal webshopunkban és Perfect Beauty Shop szaküzleteinkben is találkozhattok. Professzionális termékeink egyaránt kiszolgálják a szalonokban dolgozó szakemberek és hobbifelhasználók igényeit. Nálunk minden szükséges eszközt megtaláltok a tökéletes manikűr vagy pedikűr elkészítéséhez az alapzseléktől a géllakkokig, a körömdíszítőktől a kiegészítő kellékekig.

Ha esztétikus és tartós műkörmöket szeretnétek varázsolni magatoknak, minőségi köröm zseléink felhozatalából válogathattok. Fedezzétek fel az építőzselékkel való műkörömépítés világát, amely a kreatív kísérletezés terepe profik és amatőrök számára egyaránt! Mivel a porcelánnal ellentétben nem a levegő, hanem az UV/LED lámpa fényének hatására köt meg, időnyomás nélkül formálhatjátok a legvagányabb körmöket.

Modern napjainkban a tartós és pigmentált körömfestés elsőrangú eszközei a géllakkok. Géllakk készleteink minden szükséges kelléket tartalmaznak a géllakkozáshoz, és a termékeinkkel való ismerkedést is megalapozzák. Igénytől függően különböző típusú géllakk szettek közül választhattok: a mini készletek is biztos belépőt jelentenek a géllakkozás birodalmába, de ha bővítenétek a repertoárotokat hasznos kiegészítő termékekkel, ajánljuk figyelmetekbe maxi szettjeinket.

Termékskálánkat az aktuális trendek, technikák feltérképezésével és az ügyféligények figyelembevételével folyamatosan szélesítjük. A kiinduló terméklistánk bővítése manikűrös és pedikűrös kozmetikumokkal, illetve a masszázs-testkezelés berkeit meghódító Sara Beauty Spa termékcsaládunk életre keltése valódi mérföldköveket jelentettek a Perfect Nails életében. Az azóta záporozó szakmai elismerések és a világszintű ismertség még inkább motiválnak abban, hogy mind a szolgáltatások, mind a termékek terén stabil minőséget nyújtsunk, illetve megőrizzük azt a szakmailag nyitott, fejlődésorientált szemléletet, amely a Perfect Nails arculatától elválaszthatatlan.

A Perfect Nails több mint márka: mi közösséget formálunk. Gyertek, csatlakozzatok!