Perfect Channel & Live - Minden ami köröm - Szerda 20:00 órakor - Facebook Live

Ha szerda, akkor itt a Perfect Channel & Live, a Perfect Nails legújabb körmös műsora!

A Perfect Nails mesteroktatói, trénerei, influencerei őszintén válaszolnak a legérdekesebb szakmai kérdésekre és bemutatják a legújabb trendeket! Minden műsorunknak más és más témája van, így igazán megéri velünk tartanod! Várunk szinte minden szerdán este 20:00 órakor! Fejleszd magad, legyél Te is profi körmös és vállalkozó! 

AKÁR 15% KEDVEZMÉNNYEL MINDEN  PERFECT NAILS TERMÉKÜNKRE!

A bemutató alatt (20:00-tól) és az azt követő 48 órában kedvezményes vásárlást biztosítunk webáruházunkban!

Hogyan használhatod kuponkódunkat?

  • Tarts velünk Perfect Nails Facebook oldalán szerda 20:00 órától,
  • Nézd végig műsorunkat, keresd a kedvezményre jogosító kuponkódot
  • Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ajánlatunkat,
  • Tedd kosaradba kedvenc körmös termékeidet webáruházunkban,
  • Érvényesítsd a kosár oldalon a kuponkódot,
  • Élvezd a Perfect minőséget!

 

*A kuponkód egyszer felhasználható és az ajánlatokban szereplő összeghatárnál, automatikusan az adott kedvezményre jogosít.

 

De ez még nem minden!

Várunk Téged egy különleges adásban, ahol a Perfect Nails műkörmös termékeinek bemutatásán keresztül betekintést nyújtunk a műkörmös szakma rejtelmeibe és a Perfect Nails kulisszatitkaira is fény derülhet!

Következő adásunk: 2023. szeptember 27. szerda 20:00

Helyszín: Facebook Perfect Nails Europe

Nézd élőben!

 

Perfect Channel Live - Körmös Online Bemutató

Perfect Day Show 2023 Ősz – Lemaradtál? Nézd újra!

Tarts velünk szerdán, hiszen az Interaktív Online Körömnap ismétlésével várunk! Lemaradtál róla, vagy egyszerűen csak szeretnéd feleleveníteni a korábban látottakat? Kíváncsi vagy 2023 legfontosabb őszi-téli körömtrendjeinek előrejelzéseire? Most itt a remek alkalom!

Meglepetésekkel és *akár 15% kedvezménnyel is várunk, ezen felül a véleményedre is kíváncsiak vagyunk, hiszen a következő adásunkban meglepetésekkel is várunk!

Tarts Velünk!

További részletekért és anyaglistáért kattints ide:

Részletek

*KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS FELTÉTELEI:

A webshopban a kedvezmény az adott bemutató kezdetétől (20:00) 48 órán keresztül él. Figyelem! A videóban elhangzó Perfect Day nyereményjáték már nem aktuális, viszont a PD2023/pd2023 kuponkód aktiválható, 15% kedvezmény érvényesíthető minden termékre 2 napon át! A kedvezmény értéke a megadott kuponkód helyes beírásával kerül levonásra a kosár oldalon.

Az akció a perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

A webáruház akció keretein belül megrendelt termékek kiszállítási ideje eltérhet az Általános Szerződési Feltételekben rögzítettektől.

Új termékek
Népszerű termékek