PERFECT LIVE - KÖRMÖS BEMUTATÓ ONLINE

Ismerd meg 2021 körömtrendjeit kényelmesen, otthonod biztonságából! Előadásainkban szakoktatóink rendszeresen jelentkeznek a Perfect Nails Europe Facebook oldalán a legfrissebb körömtrendekkel, műkörmös alapanyag újdonságokkal.

Ráadásul készséggel felelnek élőben kérdéseidre! Figyelj azonban, mert csak azon a héten vasárnap éjfélig lesz időd visszanézni az aktuális körmös bemutatót. Nem akarsz lemaradni? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevél feliratkozás

RÁD HOGYAN HATNAK AZ ÁSVÁNYOK? MINERAL ART TECHNIKA - PERFECT LIVE - DARABOS ÉVI
PERFECT LIVE HAMAROSAN

10% KEDVEZMÉNY MINDEN  PERFECT NAILS TERMÉKÜNKRE!

Az izgalmas előadást kedvezménnyel is támogatjuk. A bemutató alatt és az azt követő 24 órában (20:00-tól másnap 20:00-ig) kedvezményes vásárlást biztosítunk webáruházunkban! Kerüld el a sorbaállást és kényelmesen, otthonod biztonságából töltsd fel a készleteidet!

*10%-kal kedvezőbb áron szerezheted be minden termékünket a webáruházunkból, bemutatónként, ... igen jól olvastad, MINDEN termékünkre 10% kedvezmény a Facebook élő közben bemutatott kuponkóddal. Ahhoz, hogy ezt a kedvezményt megkapd, nem kell mást tenned, mint 24 órán belül webáruházunkban a kuponkódot érvényesíteni, a kosár tartalmánál.

Az adott heti bemutatók témáit minden hétfőn a bemutató előtt emailben is megküldjük. Szerdai emlékeztetőnkben pedig az anyaglistát is megküldjük Neked! Iratkozz fel, nézd a leveleid és élj a kedvezményekkel! Találkozzunk szerdánként 20:00-kor a Perfect Nails Europe Facebook oldalán élőben! Ne feledd az adott szerdai bemutatót vasárnap éjfélig tudod majd visszanézni!

*KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS FELTÉTELEI:

A webshopban a 10% kedvezmény az adott bemutató kezdetétől (20:00) 24 órán keresztül él, azaz másnap 20:00-ig. A 10% kedvezmény az élő adásban megadott kuponkód helyes beírásával kerül levonásra a kosár oldalon.

Az akció a perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

A webáruház akció keretein belül megrendelt termékek kiszállítási ideje eltérhet az Általános Szerződési Feltételekben rögzítettektől.

Népszerű termékek