PERFECT LIVE - KÖRMÖS BEMUTATÓ ONLINE

Ismerd meg 2022 körömtrendjeit kényelmesen, otthonod biztonságából! Előadásainkban szakoktatóink rendszeresen jelentkeznek a Perfect Nails Europe Facebook oldalán a legfrissebb körömtrendekkel, műkörmös alapanyagokkal, újdonságokkal.

Ráadásul készséggel felelnek élőben kérdéseidre! Figyelj azonban, mert csak azon a héten vasárnap éjfélig lesz időd visszanézni az aktuális körmös bemutatót. Nem akarsz lemaradni? Iratkozz fel hírlevelünkre!

 

10% KEDVEZMÉNY MINDEN  PERFECT NAILS TERMÉKÜNKRE!

Az izgalmas előadást kedvezménnyel is támogatjuk. A bemutató alatt és az azt követő 24 órában (20:00-tól másnap 20:00-ig) kedvezményes vásárlást biztosítunk webáruházunkban! 

*10%-kal kedvezőbb áron szerezheted be minden termékünket a webáruházunkból, bemutatónként, ... igen jól olvastad, minden termékünkre 10% kedvezmény a Facebook élő közben bemutatott kuponkóddal. Ahhoz, hogy ezt a kedvezményt megkapd, nem kell mást tenned, mint 24 órán belül webáruházunkban a kuponkódot érvényesíteni, a kosár tartalmánál.

De ez még mindig semmi! A videók kedvcsinálójánál már jó előre közzétesszük azt is, hogy milyen anyagokra, eszközökre lehet szükségetek ahhoz, hogy magatok is elkészítsétek az oktatóanyagban látottakat, így ha szeretnétek igazán felkészülten nekivágni, érdemes előre átnézni a megadott listát.

Találkozzunk szerdánként 20:00-kor a Perfect Nails Europe Facebook oldalán élőben! Ne feledd az adott szerdai bemutatót vasárnap éjfélig tudod majd visszanézni!

*KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS FELTÉTELEI:

A webshopban a 10% kedvezmény az adott bemutató kezdetétől (20:00) 24 órán keresztül él, azaz másnap 20:00-ig. A 10% kedvezmény az élő adásban megadott kuponkód helyes beírásával kerül levonásra a kosár oldalon.

Az akció a perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

A webáruház akció keretein belül megrendelt termékek kiszállítási ideje eltérhet az Általános Szerződési Feltételekben rögzítettektől.

Népszerű termékek