Perfect Channel & Live - Minden ami köröm - Szerda 20:00 órakor - Facebook Live

Ha szerda, akkor itt a Perfect Channel & Live, a Perfect Nails legújabb körmös műsora!

A Perfect Nails mesteroktatói, trénerei, influencerei őszintén válaszolnak a legérdekesebb szakmai kérdésekre és bemutatják a legújabb trendeket! Minden műsorunknak más és más témája van, így igazán megéri velünk tartanod! Várunk szinte minden szerdán este 20:00 órakor! Fejleszd magad, legyél Te is profi körmös és vállalkozó! 

AKÁR 10% KEDVEZMÉNNYEL MINDEN  PERFECT NAILS TERMÉKÜNKRE!

Az izgalmas előadást új kedvezmény rendszerrel is támogatjuk. A bemutató alatt és az azt követő 24 órában (20:00-tól másnap 20:00-ig) kedvezményes vásárlást biztosítunk webáruházunkban!

Hogyan használhatod kuponkódunkat?

  • Tarts velünk Perfect Nails Facebook oldalán szerda 20:00 órától,
  • Nézd végig műsorunkat, keresd a kedvezményre jogosító kuponkódot
  • Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ajánlatunkat,
  • Tedd kosaradba kedvenc körmös termékeidet webáruházunkban,
  • Érvényesítsd a kosár oldalon a műsorban megjelenített kuponkódot, és élj az alábbi 2 ajánlat valamelyikével,
  • Élvezd a Perfect minőséget!

 

*A kuponkód egyszer felhasználható és az ajánlatokban szereplő összeghatárnál, automatikusan az adott kedvezményre jogosít.

 

Perfect Nails kedvezmény ajánlat

 

Perfect Nails kedvezmény ajánlat

 

De ez még nem minden!

Mostantól megújulva várunk Téged egy különleges adásban, ahol a Perfect Nails műkörmös termékeinek bemutatásán keresztül betekintést nyújtunk a műkörmös szakma rejtelmeibe és a Perfect Nails kulisszatitkaira is fény derülhet!

Következő adásunk: 2023. február 1. szerda 20:00 Krupa Abigéllel

Helyszín: Facebook Perfect Nails Europe

Nézd élőben!

 

Perfect Channel Live - Krupa Abigél - Körmös Online Bemutató

Hogyan lesz garantáltan LETÖRÉSMENTES a köröm?

Szerda este 20:00 órától élőben jelentkezik Krupa Abigél, aki megosztja Veled a letörésmentes műkörömmel kapcsolatos praktikáit, sőt a híres énekesnő, J.Lo ihlette februári újdonságainkat is bemutatja. Szeretnéd megtudni, hogyan készítsd elő vendégeid körmét az új Compact Drill csiszológéppel, illetve azt, hogyan építs természetes C-ívet, ecsetes műköröm zselével?

Meglepetésekkel és *akár 10% kedvezménnyel is várunk, ezen felül a véleményedre is kíváncsiak vagyunk, hiszen a következő adásunkban meglepetésekkel is várunk!

Tarts Velünk és Abigéllel!

További részletekért és anyaglistáért kattints ide:

Részletek

*KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS FELTÉTELEI:

A webshopban a kedvezmények az adott bemutató kezdetétől (20:00) 24 órán keresztül él, azaz másnap 20:00-ig. A kedvezmény értéke az élő adásban / a weboldalunk Perfect Channel aloldalán megadott kuponkód helyes beírásával kerül levonásra a kosár oldalon.

Az akció a perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

A webáruház akció keretein belül megrendelt termékek kiszállítási ideje eltérhet az Általános Szerződési Feltételekben rögzítettektől.

Új termékek
Népszerű termékek