Egy gél lakk kollekció a piros vadító 5 árnyalatával! - LacGel LaQ X - The Red Classics Gél Lakk Szett

2021.03.06
Egy gél lakk kollekció a piros vadító 5 árnyalatával! - LacGel LaQ X - The Red Classics Gél Lakk Szett

Klasszikus? Igen. Szexi? Naná! 

A piros árnyalatok egyszerűen, soha nem mennek ki a divatból. Ahogy a vörös rózsa sejtelmes melegsége, úgy a piros körmök csábító, érzéki harmóniája is éppoly nagyszerű és tökéletes. Az egyik kedvenc színünk, ami nemcsak magabiztosságot sugall, de a kreatív emberek színének is szokták nevezni, ezért mi körmösök is nagyon szeretjük minden árnyalatát, akár legyen szó egy egyszínű géllakkról vagy egy izgalmas nyomda- és festőzselé körömdíszítésről, mindig megtaláljuk a módját, hogyan dobjuk fel vele a körmöket. 

Nem is volt kérdés, milyen színekkel bővül új LaQ X termékcsaládunk. Minden műköröm szalon alapeleme: 5 vadító piros géllakk színárnyalat, aminek nem könnyű ellenállni. De miért is tennéd?

LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Ferrari Red X006 - The Red Classics

Ha erről a színről beszélünk, mindenkinek az igazi piros Frerrari autó szín jut eszébe, szinte beleégett a memóriánkba. A tökéletes piros, aminek nincs párja. Magabiztosságot, erőt sugall és éppoly tüzes, mint egy valódi versenyautó, amit érdemes kipróbálni.

LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Red Lipstick X007 - The Red Classics

Csábítás felső fokon! Kicsit narancsosabb árnyalatával ez a gél lakk lehet a megfelelő párja a rúzsodnak. Érzéki, csodás teltsége a körmök szexi kiegészítője, amivel gyerekjáték a lakkozás! Nincs más dolgod csak kiválasztani hozzá a megfelelő NailStar Srasszkövet a tökéletes hatásért!

LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Apple Red X008 - The Red Classics

Érzed az alma mennyei zamatát? Ez a pirosas, kicsit mélyebb árnyalat igazi édenkertet varázsol a körmökre. Spider Gel – Körömdíszítő Zselénkkel, pedig fantasztikus modern mintákat készíthetsz. Bohókásabb vagy merészebb, esetleg a jól bevált klasszikus körmöt készítenéd el? Almapiros géllakkunk szuper választás lesz bármelyikhez.

LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Cherry Red X009 - The Red Classics

Mélypiros, csodálatos árnyalatú gél lakkunk csak arra vár, hogy „megkóstold”. Valódi meggyes színének köszönhetően minden köröm stílus alapja, főleg ha megspékeled egy kis csillogó Diamond Flitters Körömdíszítővel, a hatás zseniális.

LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Red Grape X010 - The Red Classics

A kellemes szellő, a vörös szőlő illata és az andalító érzés, ami egy felfedező út kezdete lehet egy színbe zárva. Nem is lehetne vonzóbb egy pompás bordó árnyalat, ami a mély, selymesen karakteres vörös borra utal. Csábító telt színének köszönhető mámoros hangulata, ami a nyár végi szőlő lugast idézi. 

LacGel LaQ X Gél Lakk Üveg és Ecset

Ismered a LacGel LaQ X Termékcsaládunk különlegességeit?

X, mint extra színélmény! Olyan élénk színekkel és krémesebb állagú gél lakkokkal dolgozhatsz, amik akár díszítő technikákhoz is kitűnő választás. Igazi csábító, dögös, intenzív színekkel folyamatosan bővülő kollekciókkal lepünk meg Téged időről - időre! Hát nem fantasztikus?

Egyaránt alkalmazható műkörömre és gél lakként is.

ÚJ! - 2021 dizájn gél lakk üveg és az X-ecset!

LaQ X extrapigmentált géllakk termékcsaládunk, nem csak extra színélményt, de a "száraz" ecsetes orosz technikához alkalmazott X-ecsetet és különleges üvegét is magával hozta! Miért olyan nagyszerű?

 • Színminta kupak: Tényleges szín bemutatása, így a fiókodban könnyen megtalálod kedvenceidet!
 • Selyemmatt kupak: Csúszásmentes fogás a legizzasztóbb helyzetben is.
 • X - ecset: Precíziós vágása egyszerűen tökéletes, gyerekjáték a perfect lakkozás legyezővé nyíló formájával.
 • Dizájn üveg: Elegáns kivitele és szélesebb formája jobban kézre áll, mint valaha.

Új fejlesztésünkhöz különleges eljárás is párosul. A "száraz" ecsetes orosz technikával megtanulhatod a legkönnyebben és leggazdaságosabban használni LAQ X gél lakkjainkat . Sajátítsd el minden apró mozdulatait e különleges módszernek hamarosan induló LAQ X technikai Workshopjaink keretein belül és dolgozz pontosan, időtakarékosan extrém pigmentált színekkel.

FIGYELEM! Használat előtt fel kell rázni vagy egy spatulával felkeverni az egyenletes pigmenteloszlásért.

LacGel LAQ X tulajdonságai:

Krémes állagú, lágyan terülő lakkzselé család, mely átmenetet képez a színes zselék és a körömlakkok között. Akár 3-4 hétig tartó karc-, kopás, és lepattogzás mentes eredmény! Ideális manikűrhöz, pedikűrhöz, műkörmök tetejére, körömdíszítéshez. Használatához alap- és fedőfény szükséges.

 • Állaga: közepesen sűrű (3-as)
 • Rugalmasság: rugalmas (2-es)
 • Oldhatóság: nem oldható (1-es)
 • Kötés: UV lámpában 2-3perc / LED lámpában 30-60mp
 • Kötés utáni állag/fixálás: Kötés után kicsapódó diszperziós réteg keletkezik.
 • Kötés utáni felület/ fény: Kötés (fixálás) után felülete matt.(4-es = fényzselé szükséges.)
 • Eltávolítás: reszelővel

Szerezd be a készletet most 10% kedvezménnyel és mutasd meg melyik a kedvenc piros géllakkod!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek