Technikai Alapok - Műkörmös Oktató Videó

VID003
14 900 Ft
Ár hűségpontban: 14900 pont

Ez a termék digitálisan elérhető tartalom.

Gél Lakk Akció

Gél Lakk Akció

Gél Lakk Akció

Szállítási információk
Fizetési lehetőségek
Miért éri meg nálunk vásárolni?

Technikai Alapok - Műkörmös Oktató Videó

Műkörömépítés lépésről lépésre

A videóban oktató jelleggel kerülnek bemutatásra műköröm építő- és díszítő technikák, melyek tökéletes minőségben elérhetőek, többszörösen díjnyertes oktatóink által részletes magyarázatokkal ellátva, teljeskörű tudást biztosítva. Megvásárlást követően a videót korlátlan számban és ideig tudod megtekinteni a Perfect Nails-es fiókodon keresztül, ahol a kurzus elvégzését elismerő oklevelet is letöltheted.

Ez a videó az első lépés bármilyen technikai videó választása esetén, hiszen azokat a legfontosabb, műkörömépítésnél visszatérő, ismétlődő folyamatokat mutatja be, amelyektől pontos, mégis gyors a munka.

Az előkészítés: az a fázis, ahol alapvető hibák kiküszöbölésével jelentősen növelhető a körmök tartóssága, emellett a bőr megfelelő felemelésével és a kutikula és a sáncok tisztításával sokkal precízebb eredményt lehet elérni.

A sablonfelhelyezés: az épített körmök alapja, amely meghatározza a köröm formáját, végső kinézetét. Rengeteg olyan apró szabály van, amit itt figyelembe kell venni ahhoz, hogy az építés során könnyebb legyen a folyamat és egy olyan eredmény szülessen, amely már reszelés előtt is szép látványt nyújt.

A reszelés: az a fázis, ahol a megfelelő technikák alkalmazásával az előzőekben már precízen elkészített körmöket könnyedén, néhány perc leforgása alatt szinte tökéletessé lehet varázsolni."

Amiről tanulhatsz:

 • A gyors gépi előkészítést csupán néhány csiszolófej használatával hogyan lehet megfelelően felemelni és kitisztítani a kutikula és a sáncok területét ahhoz, hogy az anyagot megfelelően közel lehessen felvinni és biztonságosan lehessen majd felületet reszelni.
 • A természetes körömlemez pontos előkészítésének technikáját azért, hogy ne legyen többé probléma a levegősödéssel.
 • A különböző előkészítő folyadékokat és azok szakszerű használatát.
 • A sablonfelhelyezés elméletét azért, hogy a későbbiekben bármilyen formánál, bármilyen formájú természetes körömnél alkalmazni lehessen azt.
 • Részletesen, rajzokkal szemléltetve 11 forma sablonozásának technikáját: mandula, modern mandula, kerek, szögletes, squoval, coffin, gótikus mandula, orosz mandula, stiletto, monroe, pipe.
 • A sablon kivágásának és oldalsó kikönnyítésének technikáját.
 • A sablonfelhelyezés szabályait hogyan lehet alkalmazni magabiztosan deformált (domború, karvaly, lapos, kanál alakú) körmök esetén.
 • Hogyan lehet alkalmazni a sablonfelhelyezés már ismertetett szabályait a 4 legnépszerűbb szalon forma esetén: mandula, kocka, coffin, pipe.
 • Hogyan lehet elkerülni a tipikus hibákat a forma reszelése során.
 • Hogyan lehet a munkát egyszerűsíteni és gyorsítani egyetlen gépi csiszolófej segítségével.
 • Hogyan lehet egyenletes, egységes felületet kialakítani néhány perc alatt közepes finomságú reszelők segítségével.
 • A felületreszelés lépéseit, szabályait, amelyeket a későbbiekben bármilyen körömforma esetén lehet majd hasznosítani.
 • A gyakorlatban mutatom meg a 4 legnépszerűbb szalonforma reszelését: mandula, szögletes, coffin, pipe.
 • A trükköt, amivel a fényzselé szinte ragyogni fog a felületen.

A videó hossza: 3 óra 16 perc

Kinek ajánljuk?

Tanulóknak, kezdőknek, újrakezdőknek.

Fontos információk

A műkörmös oktató videó megvásárlása regisztrációhoz kötött, a vásárlás folyamán felhasználói fiók léterhozása szükséges. Amennyiben a kosár tartalmaz oktató videót (akár egyéb termékek mellett), úgy a fizetés csak online bankkártyás, vagy azonnali átutalásos fizetéssel lehetséges. Sikeres fizetést követően a videó azonnal elérhetővé válik, korlátlan számban és ideig megtekinthető. A videó lejátszása a regisztrált fiókba belépve, Fiókom > Oktató videók menüpontban lehetséges, letöltésre nincs lehetőség. Az oktatóvideók az aktuális ingyenes szállítás értékhatárához szükséges kosárértéket nem növelik. Sikeres vásárlást követően, minden oktató videóhoz letölthető a kurzus elvégzését elismerő oklevél a Fiókom > Letöltések menüpontban. További felhasználási feltételekről az Általános Szerződési Feltételekben tájékozódhatsz.

 

Milyen szállítási módokat választhatok?
Mennyibe kerül a szállítás?
Mennyi idő alatt kapom meg a csomagom?
Mikor jön a futár?
Van lehetőségem személyesen vásárolni?
Hol találhatók a Perfect Beauty Shopok?
Hogyan tudom kifizetni a rendelésem?
Mennyire biztonságos az online fizetés?
5 az 5-ből
Értékelések: 2
5 csillag
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
Klaudia
Megjegyzés
Zseniàlis tnf.videok, alapos èrthetö mindenre kitérö! Évi nagyon szépen értelmesen elmondja a lényeget tehàt mindenkinek ajànlom ha eddig nem is ezutàn muszàj tökéletes körmöket késziteni!!
Serbán Bernadett Baginé
Megjegyzés
Nagyon jol osszeallitott videok! ???? Pontos, reszletes magyarazat, ajanlom mindenkinek akinek nem megy a sablon felhelyezes, hisz ez az alapja egy jo mukoromnek???? sok videot neztem errol, mert valahogy nem volt az igazi, de ennek a tanfinak hala mar vilagos lett hogy hol rontottam el ????koszonom????
Valószínűleg ezek is érdekelhetik
 • Hasonló termékek
 • Bestsellerek
 • Népszerű termékek