Pünkösdi Webshop Akció (Az akció véget ért)

TÖBB, MINT 600 TERMÉK 20-30% KEDVEZMÉNNYEL!

Ne izzaszd magad a kora nyári hőségben az árak miatt! Engedd szabadjára vágyaidat és töltsd fel a készleteidet most kedvezményesen! Több mint 600 kedvezményes termékünk között találsz géllakk kollekciókat, díszítő pelyheket, porokat, matricákat, műkörömépítő zseléket, porcelánokat! Ne maradj le, szerezd be 20-30%-kal olcsóbban 2021. május 22. és 2021. május 24. között Perfect Nails kedvenceidet webáruházunkban!

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 10 000 FT FELETT CSAK 3 NAPIG!

Ez még nem minden! Pakold a kosaradba kedvenc Perfect Nails műkörmös termékeidet minimum 10.001 Ft értékben és most a csomagod szállítása is ingyenes! Az ingyenes kiszállítás nem csak akciós termékek esetén érvényes.

AKCIÓ RÉSZLETEI:

  • Az akció a perfectnails.hu weboldalon leadott rendelésekre vonatkozik.
  • A megrendelések feldolgozása a beérkezés sorrendjében történik.
  • A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!
  • A webáruház akció keretein belül megrendelt termékek kiszállítási ideje eltérhet az Általános Szerződési Feltételekben rögzítettektől.

Érvényes: 2021.05.22 - 2021.05.24