Perfect Nails Polccsík

PNRE215
1 790 Ft
Ár hűségpontban: 1790 pont

Vállalatunk(Perfect Nails Kft.) hozzáadja az Ön e-mail-címét az erre a termékre vonatkozó speciális levelezőlistához. Amikor a termék ismét készleten van, automatikus e-mail értesítést kap erről, és az e-mail-címét eltávolítjuk a termék levelezőlistájáról.

Bizonyos alkalmazottaink láthatják az Ön adatait. Ha szeretné, hogy eltávolítsuk személyes adatait, küldjön e-mailt erre a címre: perfectnails@perfectnails.hu.

Ha úgy véli, hogy visszaélés történt a személyes adataival, jogában áll panaszt benyújtani a felügyeleti hatóságnak. Az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete kötelez minket arra, hogy tájékoztassuk Önt erről a jogáról; természetesen nem áll szándékunkban visszaélni az adataival.

Kivánságlistára rakom
Alakváltó Zselé

Smart Flex Gel Átlátszó Műkörömépítő Zselé - Clear 50g

Smart Flex Gel Átlátszó Műkörömépítő Zselé - Clear 50g

Szállítási információk
Fizetési lehetőségek
Miért éri meg nálunk vásárolni?

Perfect Nails Polccsík

Film alapú polccsík, mely egy letisztult és elegáns megjelenést kölcsönöz a Perfect Nails termékeknek a bolti kihelyezés során, miközben esztétikus árkijelzésre is lehetőséget biztosít. Film alapú alapanyaga flexibilis és időtálló, valamint a 100 centiméteres polccsíkot könnyedén 80 vagy 60 centiméteresre lehet szabni a vágásjelek mentén. A rögzítéshez szabvány 4 centiméter magas, egyenes típusú ársínre van szükség.

A képeken látható árkijelzést kereskedőink számára szeretnénk még egyszerűbbé tenni, ezért az alábbi linkre kattintva elérhető a polccsík árkijelző részéhez méretezett Excel-fájl:

LETÖLTÉS

Milyen szállítási módokat választhatok?
Mennyibe kerül a szállítás?
Mennyi idő alatt kapom meg a csomagom?
Mikor jön a futár?
Van lehetőségem személyesen vásárolni?
Hol találhatók a Perfect Beauty Shopok?
Hogyan tudom kifizetni a rendelésem?
Mennyire biztonságos az online fizetés?

Nem találtunk értékelést

Valószínűleg ezek is érdekelhetik
  • Hasonló termékek
  • Bestsellerek
  • Népszerű termékek