2022.10.06
Orosz manikűr tanfolyam Darabos Évi

Az orosz manikűr a szarupárkány mélytisztítását és a kutikula eltávolítását jelenti speciális csiszolófejek segítségével. A sáncok mélytisztításával lehetővé válik, hogy az anyagot a bőr alá vigyük fel, ezáltal keltve azt az illúziót, hogy az anyag a bőr alól nő ki.
Ezzel a technikával egy hihetetlenül precíz, tiszta munkát tudunk készíteni, aminek segítségével késleltethető a lenövés, vagyis hogy a szarupárkány és az anyag közötti távolság látható legyen.gyen. 

Mit tanulhatsz a videóban? 

 • orosz manikűr menete, kizáró tényezői
 • orosz manikűrhöz használatos csiszolófejek típusai, azok sorrendje
 • előkészítés orosz gépi manikűrhöz való csiszolófejekkel
 • a kutikula alatti terület mély tisztításának technikája
 • kutikula eltávolítása csiszolófejekkel
 • előkészítés a tartós géllakkozáshoz
 • erősített lakkzselé többféle alapozási technikával
 • egyszínű köröm készítése, az anyag bőr alá történő felvitele
 • lenövésmentes francia köröm készítése
 • pontos, precíz, éles mosolyvonal készítésének technikája
 • fordított francia technika az extra hatások kedvelőinek
 • fény felvitele – tükörsima felület kialakítása
 • a tojásfény elérésének technikája
 • a fotózás technikája

A videók megnézése után “Certificate“-et kapsz, amelyet legkésőbb 8 héten belül postázunk számodra.

Tanfolyam részletei

Tanfolyam ideje: 2 óra 20 perc

Nehézségi fok: 3 – haladóknak

Képzési díj: 14 900 Ft

Meglepetés! A Perfect Nails jóvoltából a videó megvásárlásakor kapsz egy kuponkódot, amellyel 1 hétig a www.perfectnails.hu webshopban 5% kedvezménnyel vásárolhatsz.
(A kuponkódot a videó megvásárlása után külön emailben fogod megkapni a regisztrációkor megadott email címre.Az 5% kedvezmény a videó megvásárlásától számított 1 héten belül, egyszeri alkalommal érvényes minden akciós és teljes árú termékre – kivéve gépek, munkavédelmi eszközök. A kuponkódot a vásárlás végén a Pénztár oldalon az Utalvány vagy Kuponkód résznél kell beírnod, ezzel az 5% kedvezményt a rendszer automatikusan levonja a végösszegből. A kedvezményt utólag, a rendelés teljes áron történt leadása után nem lehet aktiválni.)

Ha meg akarod tudni, hogyan készíts Te is ilyen tiszta, precíz munkát, akkor fizess be most rögtön a videóra!

Videó megvásárlása és elérése: https://mukoromakademia.hu/videok/orosz-manikur/ 

Oktató: Darabos Éva

18 éve foglalkozom műkörömépítéssel, 2006-ban létrehoztam saját oktatásaimat és a Darabos Évi Műköröm Akadémiát. Gyakran tartok bemutatókat, workshopokat és tanfolyamokat Magyarországon és Európában. Az oktatások mellett rendszeresen versenyeken is részt veszek, ahol ezidáig több, rangos eredményt értem el. 12x-es Magyar Bajnok vagyok, 2x-es Svéd Bajnok, 5x-ös Angol Bajnok és 4x-es Norvég Bajnok. Háromszor nyertem el a Winner of Winners címet a londoni Nailympia versenyen, emellett háromszor lettem aranyérmes a müncheni Európa Bajnokságon és ezüst érmes a düsseldorfi Világbajnokságon. Amikor éppen nem versenyzek, a másik oldalon is örömmel veszek részt, nemzetközi zsűriként több rangos nemzetközi versenyben segédkeztem és hatalmas megtiszteltetés volt, amikor felkértek a Lengyel Nail Olympic Show vezető zsűritagjának. 2010 óta dolgozom együtt a Perfect Nails-szel, jelenleg a termékfejlesztés és a marketing részlegen dolgozom, ahol a termékek tesztelése, kiválasztása mellett a promócióhoz szükséges fotókat és videókat készítem. Jelenleg is fontosnak tartom a szalonban végzett munkát, amelynek tapasztalatait maximálisan tudom hasznosítani az oktatásaim során is. 

Oktató: Darabos Évi