Kedves érdeklődő Kollégám!

Örömmel értesítelek az Orosz gépi manikűr és tartós géllakkozás online műkörmös tanfolyamomról, ami akár azonnal elérhető számodra. Tananyagomban a száraz gépi manikőr - az oroszok által kifejlesztett - technikáját és a tartós géllakkozás technikáját tanulhatod meg. Ma már ez a technika elengedhetetlen a műkörmös szakmánkban, hiszen a vendégek igénylik, tájékozottak és pontosan tudják, hogy a gél lakk lenövését 1,5 - 2 héttel meghosszabbítja viseléskor, ha orosz manikűr technikával készítjük elő a körmöt.

Amire szükségünk lesz!

Az orosz manikűr technikához csiszológépet (pl.: Műrkörmös csiszológép - Perfect Drill), orosz manikűr csiszolófej készletet, ollókat, bőrfeltolót, portalanító kefét, Perfect Prep előkészítő folyadékot, Clear Porcelánport, gél lakkot, Elastic Hard Gel - ecsetes műkörömépítő zselét, mint építő gél lakk alapot fogunk használni. Szükségünk lesz rugalmas fényzselére, például az Extreme Gloss Top Gel, illetve vékony műszür ecsetet is használunk majd.

Ha tetszik a képzés és szeretnél velem tartani ezen az estén, ahol alaposan megtanulhatod az orosz manikűr technika elméletét, hiszen rajzokkal is szemléltetem, illetve a trükköket, akkor kövesd a jelentkezés menetét!

Oklevél

Az oktatást követően, ha szeretnél kinyomtatható oklevelet kapni, emailben küldöm majd el neked. Az ezzel kapcsolatos tudnivalókat az online csoportban, ahol a képzés is elérhető lesz a jelentkezésed után fogom kiírni. A számla küldéshez az adataidat elkérem a tanfolyam után természetesen!

Tanfolyam részletei

Képzési díj: 6 990 Ft

Jelentkezés menete

Az alábbi számlaszámra és névre kell elutalnod a részvételi díjadat, azaz a 6 990 Ft-ot!

10700134-54373626-51100005

Bognár Anita (CIB Bank)

Az utalás KÖZLEMÉNY ROVATÁBA írd be azt a nevet, ahogy a facebook-on fent vagy. (Ha ezt elfelejtetted, sajnos nem fogom tudni kit kell betennem az erre a célra létrehozott titkos csoportba, ezért figyelj erre légyszíves.) 

Jelölj be facebookon!

https://www.facebook.com/anita.bognar.52

Itt fogok neked küldeni messengeren keresztül egy meghívót a titkos csoportba, hol az oktatásra élőben fogok bejelentkezni. Ha az oktatás idején nem tudsz jelen lenne, nincs semmi probléma, a képzés utólag KORLÁTLAN ideig visszanézhető, ahányszor csak akarod. Ennél kényelmesebb tanulási formát aligha tudnék neked ajánlani. 

Köszönöm a figyelmedet és hálás vagyok a bizalmadért! Tanuljunk együtt!

One move üdvözlettel: Bognár Anita, Mesterleveles Perfect Nails szakoktató

 

Oktató: Bognár Anita