2022.10.06
One Move egylendület online körmös tanfolyam

Kedves érdeklődő Kollégám!

Örömmel értesítelek a ONE MOVE I. szintű online műkörmös tanfolyamomról, ami akár azonnal elérhető számodra. Tananyagomban a tavaszi, nyári színeket, kikevert színkombinációkat használjuk az egymodulat technika elsajátításakor, tökéletes színátmosásos vízszintes és függőleges ombre technikákat tanulva. Megmutatom az igazán vékony 3D zselé körömdíszítéseket is kiegészítésként. 

Amire szükségünk lesz!

Használni fogunk az online képzés során egymozdulat ecsetet, vékony műször ecsetet, szivacs ecsetet, akrilfestékeket, géllakkokkat, 3D fixálásmentes zselé (DELUX GEL - műköröm díszítő színes zselé), festőzselét, kövecskéket. Szükségünk lesz matt fényzselére, mint például a Velvet Matt Top Gel, ha nincs buffer és fényzselére, például az Extreme Gloss Top Gel.  

Ha tetszik a képzés és szeretnél velem tartani ezen az estén a bő 3, de inább 4 órás oktatásra, ahol alaposan megtanulhatod az egylendület technika elméletét, hiszen rajzokkal is szemléltetem, illetve a trükköket, akkor kövesd a jelentkezés menetét!

Oklevél

Az oktatást követően, ha szeretnél kinyomtatható oklevelet kapni, emailben küldöm majd el neked. Az ezzel kapcsolatos tudnivalókat az online csoportban, ahol a képzés is elérhető lesz a jelentkezésed után fogom kiírni. A számla küldéshez az adataidat elkérem a tanfolyam után természetesen!

Tanfolyam részletei

Tanfolyam ideje: 3 - 4 óra

Képzési díj: 6 990 Ft

Jelentkezés menete

Az alábbi számlaszámra és névre kell elutalnod a részvételi díjadat, azaz a 6 990 Ft-ot!

10700134-54373626-51100005

Bognár Anita (CIB Bank)

Az utalás KÖZLEMÉNY ROVATÁBA írd be azt a nevet, ahogy a facebook-on fent vagy. (Ha ezt elfelejtetted, sajnos nem fogom tudni kit kell betennem az erre a célra létrehozott titkos csoportba, ezért figyelj erre légyszíves.) 

Jelölj be facebookon!

https://www.facebook.com/anita.bognar.52

Itt fogok neked küldeni messengeren keresztül egy meghívót a titkos csoportba, hol az oktatásra élőben fogok bejelentkezni. Ha az oktatás idején nem tudsz jelen lenne, nincs semmi probléma, a képzés utólag KORLÁTLAN ideig visszanézhető, ahányszor csak akarod. Ennél kényelmesebb tanulási formát aligha tudnék neked ajánlani. 

Köszönöm a figyelmedet és hálás vagyok a bizalmadért! Tanuljunk együtt!

One move üdvözlettel: Bognár Anita, Mesterleveles Perfect Nails szakoktató

 

Oktató: Bognár Anita