2022.10.06
Princess hatás "egymozdulat" Acryl virágokkal

Örömmel értesítelek, hogy július 4-én Online műköröm díszítő tanfolyamot tartok.

Tanulj könnyen, egyszerű de mégis látványos mintát velem. Megmutatom, hogy egymozdulattal is lehet festeni, és ami különlegessé teszi, majd a káprázatos csillogás. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlom.

Tanfolyam részletei

Tanfolyam ideje: 120 perc

Képzési díj: 3 000 Ft

Okleveles oktatás!

Jelentkezés menete

Kérlek keress meg telefonon vagy a facebook oldalamon privát üzenetben, ahol a fizetés módjáról és részleteiről tájékoztatlak.

Telefonszám: 06 20 255 4722

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/noemi.hargitai.1

Jelölj be facebookon!

https://www.facebook.com/noemi.hargitai.1

Itt fogok neked küldeni messengeren keresztül egy meghívót a titkos csoportba, hol az oktatásra élőben fogok bejelentkezni. Ha az oktatás idején nem tudsz jelen lenne, nincs semmi probléma, a képzés utólag KORLÁTLAN ideig visszanézhető, ahányszor csak akarod. Ennél kényelmesebb tanulási formát aligha tudnék neked ajánlani. 

Oktató: Hargitai Noémi

Minden körmöt úgy készíts el, ahogy azt te is szívesen viselnéd! 

9 éve foglalkozom műkörömépítéssel és 2018 óta egy remek csapat tagjaként továbbképzéseket, előadásokat (Perfect Day) tartok, mint szakoktató. Az oktatás számomra nagyon fontos, mert tudom milyen nehéz elindulni ebben a szakmában. Mint mindenki, én is elkezdtem valahol és a mai napig tanulok, bővítem tudásom. Célom, hogy a tapasztalataim a lehető legjobb és legérthetőbb formában átadjam a tanulni vágyóknak. Oktatásaim sajátosak, a számomra bevált kipróbált technikát adom át, mindazt amit én is megtapasztaltam. Képzéseim haladóknak és kezdőknek egyaránt elérhető, van lehetőség csoportos, illetve egyéni képzésre is. 

 

Oktató: Hargitai Noémi