2022.10.06
Darabos Évi Perfect Nails oktató - Műkörmös képzés

Te is jártál már úgy, hogy készítettél egy nagyon szép körmöt, amitől majd kibújtál a bőrödből, alig vártad, hogy feltölthesd a közösségi oldalra a munkádról készült fotódat, majd amikor megnézted az elkészült képet azt tapasztaltad, hogy közel sem mutat úgy a képen, mint ahogy az élőben volt?

Előfordult, hogy a készített kép túl sötét, túl sárga, nem elég éles?
Egy jó fotó elkészítése sokszor csupán néhány apróságon múlik, amit ha ezután figyelembe veszünk, akkor látványos különbséget fogunk látni az elkészült fotókon.

Mit tanulhatsz a videóban? 

  • a fotózáshoz megfelelő fényviszonyok
  • a különböző típusú lámpák és égők megfelelő beállítása
  • a fotózáshoz előnyös szögek
  • fotózás telefonnal
  • fotózáshoz ideális hátterek
  • kiegészítők használata
  • hibák kiküszöbölése
  • fotók szerkesztéséhez használható telefonos applikációk
  • montázsok készítése
  • képek logózása 

Ha Te is meghallgatnál néhány hasznos tippet a megfelelő fotók elkészítéséhez, akkor iratkozz be most rögtön a tanfolyamra!

Tanfolyam részletei

Tanfolyam ideje: 71 perc

Nehézségi fok: 1 – akár kezdőknek is

Képzési díj: 2 990 Ft

Ehhez a videóhoz nem jár “Certificate”.

Meglepetés! A Perfect Nails jóvoltából a videó megvásárlásakor kapsz egy kuponkódot, amellyel 1 hétig a www.perfectnails.hu webshopban 5% kedvezménnyel vásárolhatsz.
(A kuponkódot a videó megvásárlása után külön emailben fogod megkapni a regisztrációkor megadott email címre.
Az 5% kedvezmény a videó megvásárlásától számított 1 héten belül, egyszeri alkalommal érvényes minden akciós és teljes árú termékre – kivéve gépek, munkavédelmi eszközök. A kuponkódot a vásárlás végén a Pénztár oldalon az Utalvány vagy Kuponkód résznél kell beírnod, ezzel az 5% kedvezményt a rendszer automatikusan levonja a végösszegből. A kedvezményt utólag, a rendelés teljes áron történt leadása után nem lehet aktiválni.)

Ha Te is meghallgatnál néhány hasznos tippet a megfelelő fotók elkészítéséhez, akkor nézd meg most rögtön a videót!

Videó megvásárlása és elérése: https://mukoromakademia.hu/tanfolyamok/fotozas-technikaja/

Oktató: Darabos Éva

18 éve foglalkozom műkörömépítéssel, 2006-ban létrehoztam saját oktatásaimat és a Darabos Évi Műköröm Akadémiát. Gyakran tartok bemutatókat, workshopokat és tanfolyamokat Magyarországon és Európában. Az oktatások mellett rendszeresen versenyeken is részt veszek, ahol ezidáig több, rangos eredményt értem el. 12x-es Magyar Bajnok vagyok, 2x-es Svéd Bajnok, 5x-ös Angol Bajnok és 4x-es Norvég Bajnok. Háromszor nyertem el a Winner of Winners címet a londoni Nailympia versenyen, emellett háromszor lettem aranyérmes a müncheni Európa Bajnokságon és ezüst érmes a düsseldorfi Világbajnokságon. Amikor éppen nem versenyzek, a másik oldalon is örömmel veszek részt, nemzetközi zsűriként több rangos nemzetközi versenyben segédkeztem és hatalmas megtiszteltetés volt, amikor felkértek a Lengyel Nail Olympic Show vezető zsűritagjának. 2010 óta dolgozom együtt a Perfect Nails-szel, jelenleg a termékfejlesztés és a marketing részlegen dolgozom, ahol a termékek tesztelése, kiválasztása mellett a promócióhoz szükséges fotókat és videókat készítem. Jelenleg is fontosnak tartom a szalonban végzett munkát, amelynek tapasztalatait maximálisan tudom hasznosítani az oktatásaim során is. 

Oktató: Darabos Évi