2022.08.12
Inda szirmok Ombre alapon

Örömmel értesítelek, hogy július 11-én Online műköröm díszítő tanfolyamot tartok. Tanulj könnyen, egyszerű de mégis látványos mintát velem. Megmutatom, hogy egymozdulattal is lehet festeni, és ami különlegessé teszi, majd az az ombre alap. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlom.

Tanfolyam részletei

Tanfolyam ideje: 120 perc

Képzési díj: 3 000 Ft

Okleveles oktatás!

Jelentkezés menete

Kérlek keress meg telefonon vagy a facebook oldalamon privát üzenetben, ahol a fizetés módjáról és részleteiről tájékoztatlak.

Telefonszám: 06 20 255 4722

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/noemi.hargitai.1

Jelölj be facebookon!

https://www.facebook.com/noemi.hargitai.1

Itt fogok neked küldeni messengeren keresztül egy meghívót a titkos csoportba, hol az oktatásra élőben fogok bejelentkezni. Ha az oktatás idején nem tudsz jelen lenne, nincs semmi probléma, a képzés utólag KORLÁTLAN ideig visszanézhető, ahányszor csak akarod. Ennél kényelmesebb tanulási formát aligha tudnék neked ajánlani. 

Oktató: Hargitai Noémi

Minden körmöt úgy készíts el, ahogy azt te is szívesen viselnéd! 

9 éve foglalkozom műkörömépítéssel és 2018 óta egy remek csapat tagjaként továbbképzéseket, előadásokat (Perfect Day) tartok, mint szakoktató. Az oktatás számomra nagyon fontos, mert tudom milyen nehéz elindulni ebben a szakmában. Mint mindenki, én is elkezdtem valahol és a mai napig tanulok, bővítem tudásom. Célom, hogy a tapasztalataim a lehető legjobb és legérthetőbb formában átadjam a tanulni vágyóknak. Oktatásaim sajátosak, a számomra bevált kipróbált technikát adom át, mindazt amit én is megtapasztaltam. Képzéseim haladóknak és kezdőknek egyaránt elérhető, van lehetőség csoportos, illetve egyéni képzésre is. 

 

Oktató: Hargitai Noémi