2022.10.06
Csipketechnika online körmös tanfolyam Bognár Anitával

Kedves érdeklődő Kollégám!

Örömmel értesítelek a LACE GEL NAILS csipketechnika I. szintű online műkörmös tanfolyamomról, ami akár azonnal elérhető számodra. Tananyagomban a tavaszi, nyári színeket, kikevert színkombinációkat használjuk e nőies, különleges technika elsajátításakor púderszíneket használva.

Amire szükségünk lesz!

A csipketechnikához vékony műször ecseteket, pontozótűt, bőrfeltolót vagy keverőpálcát, púder színű géllakkokat, fehér festőzselét (CreamGel - Műköröm díszítő színes zselé - fehér) és aprószemű csillámporokat, effektporokat, kövecskéket használunk. Szükségünk lesz matt fényzselére, mint például a Velvet Matt Top Gel, ha nincs buffer és fényzselére, például az Extreme Gloss Top Gel.   

Ha tetszik a képzés és szeretnél velem tartani ezen az estén a bő 3, de inább 4 órás oktatásra, ahol alaposan megtanulhatod az csipketechnika elméletét, akkor kövesd a jelentkezés menetét!

Oklevél

Az oktatást követően, ha szeretnél kinyomtatható oklevelet kapni, emailben küldöm majd el neked. Az ezzel kapcsolatos tudnivalókat az online csoportban, ahol a képzés is elérhető lesz a jelentkezésed után fogom kiírni. A számla küldéshez az adataidat elkérem a tanfolyam után természetesen!

Tanfolyam részletei

Tanfolyam ideje: 3 - 4 óra

Képzési díj: 6 990 Ft

Jelentkezés menete

Az alábbi számlaszámra és névre kell elutalnod a részvételi díjadat, azaz a 6 990 Ft-ot!

10700134-54373626-51100005

Bognár Anita (CIB Bank)

Az utalás KÖZLEMÉNY ROVATÁBA írd be azt a nevet, ahogy a facebook-on fent vagy. (Ha ezt elfelejtetted, sajnos nem fogom tudni kit kell betennem az erre a célra létrehozott titkos csoportba, ezért figyelj erre légyszíves.) 

Jelölj be facebookon!

https://www.facebook.com/anita.bognar.52

Itt fogok neked küldeni messengeren keresztül egy meghívót a titkos csoportba, hol az oktatásra élőben fogok bejelentkezni. Ha az oktatás idején nem tudsz jelen lenne, nincs semmi probléma, a képzés utólag KORLÁTLAN ideig visszanézhető, ahányszor csak akarod. Ennél kényelmesebb tanulási formát aligha tudnék neked ajánlani. 

Köszönöm a figyelmedet és hálás vagyok a bizalmadért! Tanuljunk együtt!

One move üdvözlettel: Bognár Anita, Mesterleveles Perfect Nails szakoktató

 

Oktató: Bognár Anita