2022.08.12
Hercegnők virágoskertje - Szőke Krisztinával

2020. július 1-jén,  szerda este 18 órakor új oktató csatlakozott az online tanfolyamokat tartó csapatunkhoz. Szőke Krisztina, a Perfect Nails műkörmös oktatója Hercegnők virágoskertjébe kalauzol el. Néhány mozdulat és vendégeid igazi hercegnőknek érezhetik magukat! Neked mi a kedvenc virág körömmintád? Varázsold rá a körmökre! Csatlakozz Krisztinához és készíts vele új vendégkedvenc díszítéseket!

Az online körmös tanfolyamhoz mit használ Krisztina? Nézzük a terméklistát:

Online körmös továbbképzés Szőke Krisztinával

Az online műkörmös tanfolyam közben hallhatsz majd egy kupon kódot, melyet már nem tudsz felhasználni, hiszen csak az élő oktatást követő 48 órában ( 2020. július 1. 18:00 - 2020. július 3. 18:00) volt érvényes.  

Tanfolyam részletei

Tanfolyam élő időpontja: 2020. július 1.

Időtartam: 90 perc

Képzési díj: NINCS - Ingyenes

 

Oktató: Szőke Krisztina

"Válassz olyan munkát, amit szeretsz csinálni, és soha az életben nem kell dolgoznod!"

Műkörömépítő mester, szakoktató

15 éve végeztem a Perfect Nails Kéz-és lábápoló, műkörömépítő képzésén, és azóta is folyamatosan dolgozom a szakmában. 6 éve tartok különböző technikai és díszítő továbbképzéseket a Perfect Nails Kft-nél, 2 éve pedig Okj-s képzéseket is indítok a Nail&Beauty Kft. közös szervezésével Szolnokon. Célom, hogy a frissen körmösként végzett lányok magabiztosságot szerezzenek, napra készek legyenek az újdonságokat illetően, és ezáltal sikeresek legyenek a szalon munkában. Munkámban és az oktatásokon a maximumra törekszem, ezért igyekszem folyamatosan képezni magam. Ahhoz, hogy a tudásomat megfelelően át tudjam adni a tanítványoknak, 2015 júliusában megszereztem a Mesteri minősítést is. 2016 óta pedig már az OKJ-s vizsgákon vizsgabizottsági tagként, 2019 óta pedig már vizsgabizottsági elnökként is hozzásegítem a tanulókat hogy eredményes vizsgát tegyenek! 3 éve alapítottam meg a szalonomat, melyet az évek során bővítettem egy tanteremmel, ahol a képzéseket tartom, és egy körmös alapanyagokat forgalmazó bolttal, hogy tanulóimat folyamatosan tudjam segíteni és ki tudjam szolgálni! Sok szeretettel várok minden kedves kollégát, és érdeklődőt az OKJ-s képzéseken és továbbképzéseken! .

 

*Az akcióban az adott kupon kód beírásával az adott online tanfolyam kezdetétől 2020. június 24. 18:00-tól 48 óráig érvényes. A kupon kódok adta kedvezmény kizárólag a www.perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

Oktató: Szőke Krisztina