2022.10.06
Menyasszonyi álom - Putz Martinával

2020. június 20-án, szombaton este 18 órakor új oktató csatlakozott az online tanfolyamokat tartó csapatunkhoz, Putz Martina, a Perfect Nails műkörmös oktatója a menyasszonyok álmával érkezett. Egy nő életében az esküvő egy igazán meghatározó élmény, így mint mindennek, a körmöknek is tökéletesnek kell lenniük. Kövek, francia, nude és csillogás, ráadásul nem egy, hanem sok álom valósul meg az oktatás alatt. Csatlakozz Martinához és készíts vele új vendégkedvenc díszítéseket!

Az online körmös tanfolyamhoz mit használ Martina? Nézzük a csodálatos szerelmes körmök elengedhetetlen kellékeit:

Facebook Live online körmös oktatás Putz Martina
Az online műkörmös tanfolyam közben hallhatsz majd egy kupon kódot, melyet már nem tudsz felhasználni, hiszen csak az élő oktatást követő 48 órában ( 2020. június 20. 18:00 - 2020. június 21. 18:00) volt érvényes.  

Tanfolyam részletei

Tanfolyam élő időpontja: 2020. június 20.

Időtartam: 90 perc

Képzési díj: NINCS - Ingyenes

 

Oktató: Putz Martina

" A tanulás nem más, mint annak felfedsezése, hogy valami lehetséges. " Fritz Perls

Kézápoló, műkörömépítő, oktató

2017-ben végeztem az OKJ tanfolyamot, és azóta folyamatosan technikai és díszítő továbbképzéseken fejlesztem magam. Szeretnék idővel versenyezni. Az iskola elvégzése óta dolgozom a szakmában, 2020-ban nyitottam meg saját szalonomat, ahol privát és kiscsoportos oktatásokat tartok. Nagyon fontosnak tartom, hogy ne csak a szalon munkában legyek naprakész, hanem a mindig megújuló trendekben is, amit aztán legjobb tudásom szerint adok át a tanulóknak.A tanfolyamokon számomra elsődleges szempont, hogy az oktatásra jelentkező körmösök a saját tempójukhoz mérten haladjanak, hiszen csak úgy lehet megtanulni bármit, ha arra elég időt fordítunk elméletben és gyakorlatban is. Képzéseimet az igényeknek megfelelően alakítom, így a könnyű, használható, gyors szalon díszítések és a technikai tananyagok is szerepelnek az oktatásaim között.

*Az akcióban az adott kupon kód beírásával az adott online tanfolyam kezdetétől 2020. június 24. 18:00-tól 48 óráig érvényes. A kupon kódok adta kedvezmény kizárólag a www.perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!
Oktató: Putz Martina