2022.10.06
Rózsakvarc 4 technika 1 hatás

2020. június 24-én,  szerda este 18 órakor Maszlag Mária, a Perfect Nails oktatója a rózsakvarc mintáját és színét hozta el nektek a körmökre. 4 technika 1 hatás. Ha eddig nem tudtad, hogy készül vagy sosem sikerült, nézd meg Marcsit az ingyenes online oktatásunkban, hiszen 4 technikát is bemutatott ehhez a gyönyörű hatáshoz. Ezek után nem csak a vendégeid, de Te is mindig ilyen körmöt szeretnél majd készíteni!

A rózsakvarc körmök elengedhetetlen eszközei a lelkesedéseden kívül:

Maszlag Mária Facebook live online körmös oktatás
Az online műkörmös tanfolyam közben hallhatsz majd egy kupon kódot, melyet már nem tudsz felhasználni, hiszen csak az élő oktatást követő 48 órában ( 2020. június 24. 18:00 - 2020. június 26. 18:00) volt érvényes.  

Tanfolyam részletei

Tanfolyam élő időpontja: 2020. június 24.

Időtartam: 90 perc

Képzési díj: NINCS - Ingyenes

 

Oktató: Maszlag Mária

"Csináld azt amit szeretsz, szeresd azt, amit csinálsz, és adj többet, mint, amit ígérsz."
Mesterleveles oktató, kéz-, és lábápoló műkörömépítő
 
Kéz-, lábápoló és műköröm építő bizonyítványom 2009-ben szereztem.
Eleinte hobbiként tekintettem erre a csodás szakmára, amiben feltöltődhettem és elkezdtem kiteljesedni. Elsőként a díszítés volt, ami megragadott, az aprólékos miniatűr művészet. 2011-ben éreztem azt, hogy szeretném magam megmérettetni, és elindultam a díszítő versenyek világába. Azt hiszem a szakma iránti alázat ott kezdett szenvedéllyé is válni. Az érzés azóta is megmaradt, akár csak a folyamatos fejlődés iránti vágyam. A mai napig aktívan versenyzek díszítő versenyszámokban, és segítem a hozzám forduló tanulókat a felkészülésben. 2012-től tartok díszítő tovább képzéseket. Szívem csücske a zselés festési technikák ezek közül is a virágok és portrék. 2019 januárjától foglalkozom alapképzéssel. Lakóhelyemen, Csongrádon várom szeretettel a kézápoló, és műkörömépítő okj-s képzés iránt érdeklődőket. Maximalista vagyok, ezért célom, hogy a tanulóimnak a lehető legtöbbet adjam. Gyakorlat orientált képzéseim során biztos, és használható tudással gazdagodjanak.
 

*Az akcióban az adott kupon kód beírásával az adott online tanfolyam kezdetétől 2020. június 24. 18:00-tól 48 óráig érvényes. A kupon kódok adta kedvezmény kizárólag a www.perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

Oktató: Maszlag Mária