2020. június 13-án, szombaton este 18 órakor László Zsolt Yoshikazu, a Perfect Nails oktatónk az extrém körmök imádója, most mégis a szalonmunkában adott segítséget Neked. Gömbrózsa és a 3D francia szalonra hangolva? Nincs más hátra, nézd meg online oktatásunkat. Természetesen egy kis extrém meglepetés Tőle nem maradt el! Tanuld meg, hogyan tudod elkészíteni ezt a vagány díszítést!

 Facebook live online körmös oktatás Yoshikazu


Az online műkörmös tanfolyam közben hallhatsz majd egy kupon kódot, melyet már nem tudsz felhasználni, hiszen csak az élő oktatást követő 48 órában ( 2020. június 13. 18:00 - 2020. június 15. 18:00) volt érvényes.  

Tanfolyam részletei

Tanfolyam élő időpontja: 2020. június 13.

Időtartam: 90 perc

Képzési díj: NINCS - Ingyenes

 

Oktató: László Zsolt Yoshikazu

*Az akcióban az adott kupon kód beírásával az adott online tanfolyam kezdetétől 2020. június 13. 18:00-tól 48 óráig érvényes. A kupon kódok adta kedvezmény kizárólag a www.perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

Oktató: László Zsolt Yoshikazu