2020. június 03-án, szerda este 18 órakor Fórián Viktória, a Perfect Day rendezvénysorozatunk oktatója a pillangók világába vezetett el téged. A hernyócskákból a műkörmökre szemet gyönyörködtető pillangóminták kerültek. Ki ne szeretne egy pár mesés pillangót körömdíszítésnek? Csodálatos áttűnések, meseszép szárnyak, igazi pillangóözön vár rád ebben az online oktató videóban.

Tarts Vikivel és készítsd elő a szükséges hozzávalókat, hogy az oktatással egyidejűleg röptesd pillangóidat a körmökön:

Ingyenes körmös oktatás Fórián Viktóriával
Az online műkörmös tanfolyam közben hallhatsz majd egy kupon kódot, melyet már nem tudsz felhasználni, hiszen csak az élő oktatást követő 48 órában ( 2020. június 3. 18:00 - 2020. június 5. 18:00) volt érvényes.  

Tanfolyam részletei

Tanfolyam élő időpontja: 2020. június 3.

Időtartam: 90 perc

Képzési díj: NINCS - Ingyenes

 

Oktató: Fórián Viki

"Csináld azt amit szeretsz, szeresd azt, amit csinálsz, és adj többet, mint, amit ígérsz."
Mesterleveles oktató, kéz-, és lábápoló műkörömépítő
 
Kéz-, lábápoló és műköröm építő bizonyítványom 2009-ben szereztem.
Eleinte hobbiként tekintettem erre a csodás szakmára, amiben feltöltődhettem és elkezdtem kiteljesedni. Elsőként a díszítés volt, ami megragadott, az aprólékos miniatűr művészet. 2011-ben éreztem azt, hogy szeretném magam megmérettetni, és elindultam a díszítő versenyek világába. Azt hiszem a szakma iránti alázat ott kezdett szenvedéllyé is válni. Az érzés azóta is megmaradt, akár csak a folyamatos fejlődés iránti vágyam. A mai napig aktívan versenyzek díszítő versenyszámokban, és segítem a hozzám forduló tanulókat a felkészülésben. 2012-től tartok díszítő tovább képzéseket. Szívem csücske a zselés festési technikák ezek közül is a virágok és portrék. 2019 januárjától foglalkozom alapképzéssel. Lakóhelyemen, Csongrádon várom szeretettel a kézápoló, és műkörömépítő okj-s képzés iránt érdeklődőket. Maximalista vagyok, ezért célom, hogy a tanulóimnak a lehető legtöbbet adjam. Gyakorlat orientált képzéseim során biztos, és használható tudással gazdagodjanak.
 

*Az akcióban az adott kupon kód beírásával az adott online tanfolyam kezdetétől 2020. június 24. 18:00-tól 48 óráig érvényes. A kupon kódok adta kedvezmény kizárólag a www.perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

Oktató: Fróián Viki