2022.07.01
Nyomdazselé és csillámvarázs  - Darabos Évivel

2020. május 23-án, szombaton este 18 órakor egy ingyenes online körmös tanfolyamon vehettél részt, ahol Darabos Évi, a Perfect Nails vezető műkörmös szakértője bemutatta neked májusi újdonságainkat. Izgalmas minták, új színkollekció és nyomdalemezek bűvöletében tölthetted Évivel a szombat estét.

A online körmös tanfolyamhoz minden májusi újdonságunk szem elé kerül és még:

online körmös továbbképzés Darabos Évivel

Az online műkörmös tanfolyam közben hallhatsz majd egy kupon kódot, melyet már nem tudsz felhasználni, hiszen csak az élő oktatást követő 48 órában ( 2020. május 23. 18:00 - 2020. május 25. 18:00) volt érvényes.  

Tanfolyam részletei

Tanfolyam élő időpontja: 2020. május 23.

Időtartam: 110 perc

Képzési díj: NINCS - Ingyenes

Oktató: Darabos Éva

18 éve foglalkozom műkörömépítéssel, 2006-ban létrehoztam saját oktatásaimat és a Darabos Évi Műköröm Akadémiát. Gyakran tartok bemutatókat, workshopokat és tanfolyamokat Magyarországon és Európában. Az oktatások mellett rendszeresen versenyeken is részt veszek, ahol ezidáig több, rangos eredményt értem el. 12x-es Magyar Bajnok vagyok, 2x-es Svéd Bajnok, 5x-ös Angol Bajnok és 4x-es Norvég Bajnok. Háromszor nyertem el a Winner of Winners címet a londoni Nailympia versenyen, emellett háromszor lettem aranyérmes a müncheni Európa Bajnokságon és ezüst érmes a düsseldorfi Világbajnokságon. Amikor éppen nem versenyzek, a másik oldalon is örömmel veszek részt, nemzetközi zsűriként több rangos nemzetközi versenyben segédkeztem és hatalmas megtiszteltetés volt, amikor felkértek a Lengyel Nail Olympic Show vezető zsűritagjának. 2010 óta dolgozom együtt a Perfect Nails-szel, jelenleg a termékfejlesztés és a marketing részlegen dolgozom, ahol a termékek tesztelése, kiválasztása mellett a promócióhoz szükséges fotókat és videókat készítem. Jelenleg is fontosnak tartom a szalonban végzett munkát, amelynek tapasztalatait maximálisan tudom hasznosítani az oktatásaim során is. 

 

*Az akcióban az adott kupon kód beírásával az adott online tanfolyam kezdetétől 2020. május 23. 18:00-tól 48 óráig érvényes. A kupon kódok adta kedvezmény kizárólag a www.perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!
Oktató: Darabos Évi