2020. május 20-án, szerdán este 18 órakor Czeglédi Dóri, a budapesti Perfect Körmös Továbbképzések oktatója a Neon Beach Party díszítés rejtelmeit mutatta be. Ha nem is lesznek fesztiválok és partik, attól még lehet izgalmas és merész a köröm, hisz a nyár idén sem marad el. Tanuld meg, hogyan tudod elkészíteni ezt a vagány díszítést!

A online körmös tanfolyamhoz készítsd elő a termékeket, melyeket Dóri használni fog a videó alatt:

Online körmös továbbképzés Czeglédi Dórival
Az online műkörmös tanfolyam közben hallhatsz majd egy kupon kódot, melyet már nem tudsz felhasználni, hiszen csak az élő oktatást követő 48 órában ( 2020. május 20. 18:00 - 2020. május 22. 18:00) volt érvényes.  

Tanfolyam részletei

Tanfolyam élő időpontja: 2020. május 20.

Időtartam: 60 perc

Képzési díj: NINCS - Ingyenes

Oktató: Czeglédi Dorottya

15 éve munkálkodom a szépségipar világában, mint kéz-és lábápoló, műkörömépítő. A középiskola befejezése után végeztem el az alapképzést és utána óriási lelkesedéssel vetettem bele magamat a gyakorlásba, ami elég hamar meghozta gyümölcsét. Ez folyamatosan bővülő vendégkörrel járt. Én azt vallom, hogy az én feladatom az, hogy a vendégeimben kialakítsam és fenntartsam az érdeklődést az új dolgok iránt. Hiszen ők honnan értesülnének ezekről, ha nem tőlem? Ezért én is képzem magam. A folyamatosan újuló trendeket pedig a vendégeim személyiségének megfelelően rájuk alakítom. Ez nem könnyű feladat. De ez a szép ebben a szakmában, hogy kihívásokkal teli. Több mint 2 éve foglalkozom különböző továbbképzésekkel és nem titkolt tervem, hogy minél több alapos, gyors, minőségileg kifogástalan kéz-és lábápoló, műkörmös kerüljön ki a szárnyaim alól, akiknek szintén szenvedélyévé váljon, majd ez a gyönyörű szakma. Remélem sok hasznos információval szolgálhatok majd a kezdő és már tudással, tapasztalattal rendelkező kollégáknak egyaránt! A siker kulcsa a folyamatos fejlődés!

*Az akcióban az adott kupon kód beírásával az adott online tanfolyam kezdetétől 2020. május 20. 18:00-tól 48 óráig érvényes. A kupon kódok adta kedvezmény kizárólag a www.perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!
Oktató: Czeglédi Dorottya