2022.07.01
Csillámos Nyomdázás - Czeglédi Dórival

2020. április 1-jén, szerdán este 18 órakor Czeglédi Dóri, budapesti Perfect Körmös Továbbképzések oktatója a körömnyomdák világába kalauzolt és csillámos menyországot teremtett Veled. Mesébe illő körömdíszítések születtek gél lakkjaink és körömnyomda lemezink segítségével.

Az online körmös tanfolyamhoz feltétlen készítsd elő az alábbi termékeket, melyeket Dóri használni fog a videó alatt:

Online körmös tanfolyam Czeglédi Dórival - Csillámos nyomdázás

Az online műkörmös tanfolyam közben hallhatsz majd egy kupon kódot, melyet már nem tudsz felhasználni, hiszen csak az élő oktatást követő 48 órában ( 2020. április 1. 18:00 - 2020. április 3. 18:00) volt érvényes.  

Tanfolyam részletei

Tanfolyam élő időpontja: 2020. április 1.

Időtartam: 60 perc

Képzési díj: NINCS - Ingyenes

Oktató: Czeglédi Dorottya

15 éve munkálkodom a szépségipar világában, mint kéz-és lábápoló, műkörömépítő. A középiskola befejezése után végeztem el az alapképzést és utána óriási lelkesedéssel vetettem bele magamat a gyakorlásba, ami elég hamar meghozta gyümölcsét. Ez folyamatosan bővülő vendégkörrel járt. Én azt vallom, hogy az én feladatom az, hogy a vendégeimben kialakítsam és fenntartsam az érdeklődést az új dolgok iránt. Hiszen ők honnan értesülnének ezekről, ha nem tőlem? Ezért én is képzem magam. A folyamatosan újuló trendeket pedig a vendégeim személyiségének megfelelően rájuk alakítom. Ez nem könnyű feladat. De ez a szép ebben a szakmában, hogy kihívásokkal teli. Több mint 2 éve foglalkozom különböző továbbképzésekkel és nem titkolt tervem, hogy minél több alapos, gyors, minőségileg kifogástalan kéz-és lábápoló, műkörmös kerüljön ki a szárnyaim alól, akiknek szintén szenvedélyévé váljon, majd ez a gyönyörű szakma. Remélem sok hasznos információval szolgálhatok majd a kezdő és már tudással, tapasztalattal rendelkező kollégáknak egyaránt! A siker kulcsa a folyamatos fejlődés!

*Az akcióban az adott kupon kód beírásával az adott online tanfolyam kezdetétől 2020. április 1. 18:00-tól 48 óráig érvényes. A kupon kódok adta kedvezmény kizárólag a www.perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

Oktató: Czeglédi Dorottya