2020. május 27-én, szerdán este 18 órakor új oktató csatlakozott az online tanfolyamokat tartó csapatunkhoz, Bognár Anita, a Perfect Nails műkörmös oktatója egy igazi újdonsággal érkezett. Tőle megtanulhatjátok egy vadiúj technikával hogy, hogyan készítsetek Vitrage Glass Ombre körmöket, illetve "Egy mozdulat technikával" Acryl festék felhasználásával készített virág mintát. Mindenképp érdemes megnézni videoját mert, olyat tanulhatsz, amit talán eddig még sosem láttál!

Az online körmös tanfolyamhoz mit használ Anita? Nézzük a csodálatos üveghatású ombre körmök és a virágminták elengedhetetlen kellékeit:

Ingyenes körmös online oktatás Bognár Anitával
Az online műkörmös tanfolyam közben hallhatsz majd egy kupon kódot, melyet már nem tudsz felhasználni, hiszen csak az élő oktatást követő 48 órában ( 2020. május 27. 18:00 - 2020. május 29. 18:00) volt érvényes.  

Tanfolyam részletei

Tanfolyam élő időpontja: 2020. május 27.

Időtartam: 90 perc

Képzési díj: NINCS - Ingyenes

Oktató: Bognár Anita

*Az akcióban az adott kupon kód beírásával az adott online tanfolyam kezdetétől 2020. május 27. 18:00-tól 48 óráig érvényes. A kupon kódok adta kedvezmény kizárólag a www.perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!
Oktató: Bognár Anita