2022.07.01
Fátyol virágok online tanfolyam
A fátyol virágok leheletfinom, lágy díszítések, amelyek puha, áttetsző hatásukkal szinte lebegnek a körmökön. A fátyol szerűen sejtelmes hatás alatt áttűnik a köröm alapszíne, így tökéletesen harmonizál bármilyen színhatással.
A vékony, hajszálnyi kontúrok kihangsúlyozzák a minták lágyságát, a hozzájuk kapcsolódó vonalak, indák, gyöngyök és kövek pedig tökéletessé teszik a kompozíciót.

Mit tanulhatsz a tanfolyamon? 

 • különböző hatású hátterek készítése: fényes, matt, unikornis por, ombre
  króm pelyhek beépítése
  fátyol hatás kialakítása többféle lakkzselé és zselé típussal
  többféle kontúrozási technika a hajszál vékony és pontos vonalakért zselével
  vékony, precíz kiegészítő vonalak festése
  rövid és hosszabb, egyszerűbb és összetettebb indák festése zselével
  gyöngyök, kövek használata
  kompozíció tervezése
  6 féle díszítés az egyszerű virágoktól a többszintű kontúrozáson át a non-figuratív mintákig

A videók megnézése után “Certificate“-et kapsz, amelyet legkésőbb 8 héten belül postázunk számodra.

Tanfolyam részletei

Tanfolyam ideje: 2 óra 36 perc

Nehézségi fok: 1 – akár tanulóknak, kezdőknek is

Meglepetés! A Perfect Nails jóvoltából a videó megvásárlásakor kapsz egy kuponkódot, amellyel 1 hétig a www.perfectnails.hu webshopban 5% kedvezménnyel vásárolhatsz.
(A kuponkódot a videó megvásárlása után külön emailben fogod megkapni a regisztrációkor megadott email címre.
Az 5% kedvezmény a videó megvásárlásától számított 1 héten belül, egyszeri alkalommal érvényes minden akciós és teljes árú termékre – kivéve gépek, munkavédelmi eszközök. A kuponkódot a vásárlás végén a Pénztár oldalon az Utalvány vagy Kuponkód résznél kell beírnod, ezzel az 5% kedvezményt a rendszer automatikusan levonja a végösszegből. A kedvezményt utólag, a rendelés teljes áron történt leadása után nem lehet aktiválni.)

Ha meg akarod tudni, hogyan készíts Te is ilyen gyönyörű, légies díszítéseket, akkor nézd meg most rögtön a videót!

Videó megvásárlása és elérése: https://mukoromakademia.hu/tanfolyamok/fatyol-viragok-online-tanfolyam/

Oktató: Darabos Éva

18 éve foglalkozom műkörömépítéssel, 2006-ban létrehoztam saját oktatásaimat és a Darabos Évi Műköröm Akadémiát. Gyakran tartok bemutatókat, workshopokat és tanfolyamokat Magyarországon és Európában. Az oktatások mellett rendszeresen versenyeken is részt veszek, ahol ezidáig több, rangos eredményt értem el. 12x-es Magyar Bajnok vagyok, 2x-es Svéd Bajnok, 5x-ös Angol Bajnok és 4x-es Norvég Bajnok. Háromszor nyertem el a Winner of Winners címet a londoni Nailympia versenyen, emellett háromszor lettem aranyérmes a müncheni Európa Bajnokságon és ezüst érmes a düsseldorfi Világbajnokságon. Amikor éppen nem versenyzek, a másik oldalon is örömmel veszek részt, nemzetközi zsűriként több rangos nemzetközi versenyben segédkeztem és hatalmas megtiszteltetés volt, amikor felkértek a Lengyel Nail Olympic Show vezető zsűritagjának. 2010 óta dolgozom együtt a Perfect Nails-szel, jelenleg a termékfejlesztés és a marketing részlegen dolgozom, ahol a termékek tesztelése, kiválasztása mellett a promócióhoz szükséges fotókat és videókat készítem. Jelenleg is fontosnak tartom a szalonban végzett munkát, amelynek tapasztalatait maximálisan tudom hasznosítani az oktatásaim során is. 

Oktató: Darabos Évi