2022.10.06
Hargitai Noémi online körömdíszítő tanfolyam

Kedves Körmös kollégák!

Örömmel értesítelek, hogy június 12-én 18:00-kor Online műköröm díszítő tanfolyamot tartok. 3D acryl virágok delux zselés mintákkal! :) Ha eddig az hitted, hogy nehéz, akkor ezután már imádni fogod. 

Oklevél

Az oktatást követően, ha szeretnél kinyomtatható oklevelet kapni, emailben küldöm majd el neked. Az ezzel kapcsolatos tudnivalókat az online csoportban, ahol a képzés is elérhető lesz a jelentkezésed után fogom kiírni. A számla küldéshez az adataidat elkérem a tanfolyam után természetesen!

Tanfolyam részletei

Tanfolyam ideje: 3 - 4 óra

Képzési díj: 3 000 Ft

Jelentkezés menete

Kérlek keress meg telefonon vagy a facebook oldalamon privát üzenetben, ahol a fizetés módjáról és részleteiről tájékoztatlak.

Telefonszám: 06 20 255 4722

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/noemi.hargitai.1

Jelölj be facebookon!

https://www.facebook.com/noemi.hargitai.1

Itt fogok neked küldeni messengeren keresztül egy meghívót a titkos csoportba, hol az oktatásra élőben fogok bejelentkezni. Ha az oktatás idején nem tudsz jelen lenne, nincs semmi probléma, a képzés utólag KORLÁTLAN ideig visszanézhető, ahányszor csak akarod. Ennél kényelmesebb tanulási formát aligha tudnék neked ajánlani. 

Oktató: Hargitai Noémi

Minden körmöt úgy készíts el, ahogy azt te is szívesen viselnéd! 

9 éve foglalkozom műkörömépítéssel és 2018 óta egy remek csapat tagjaként továbbképzéseket, előadásokat (Perfect Day) tartok, mint szakoktató. Az oktatás számomra nagyon fontos, mert tudom milyen nehéz elindulni ebben a szakmában. Mint mindenki, én is elkezdtem valahol és a mai napig tanulok, bővítem tudásom. Célom, hogy a tapasztalataim a lehető legjobb és legérthetőbb formában átadjam a tanulni vágyóknak. Oktatásaim sajátosak, a számomra bevált kipróbált technikát adom át, mindazt amit én is megtapasztaltam. Képzéseim haladóknak és kezdőknek egyaránt elérhető, van lehetőség csoportos, illetve egyéni képzésre is. 

 

Oktató: Hargitai Noémi