NANE TÁMOGATÁS ÉS DÍJMENTES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS MINDEN 10.000 FT FELETTI MEGRENDELÉSRE (Az akció véget ért)

2021. márciusa a Perfect Nailsnél a nőkről szól. Ebben az évben vállalatunk a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesületet (NANE) támogatja. 2021. március 13-15. között minden eladott Elastic Hard Gel (PNZ059) árának 50%-át, azaz eladásonként 1 790 Ft-ot a NANE egyesület részére továbbítunk!

Mivel foglalkozik a NANE? Itt tudsz részletesebben olvasni róluk:

https://perfectnails.hu/mukorom-hirek/perfect-nails-a-nokert-bemutatkozik-a-nane/

DÍJMENTES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS MINDEN 10.000 FT FELETTI MEGRENDELÉSRE

Ráadásul Perfect Nails műkörmös termékeidet 10 000 Ft feletti megrendelés esetén szállítási és utánvételi költség nélkül szerezheted be webáruház akciónk alatt. Használd ki akcióinkat, támogasd a NANE szervezetét és tölts fel készleteidet! Tankolj fel Elastic Hard Gel-ből, újítsd meg színkínálatodat újdonságainkkal és szerezd be kedvenceidet plusz költségek nélkül biztonságosan!

Légy szemfüles és csemegézz akciós termékeink közül is, melyeket a Akciós termékek fül alatt találsz! :)

AKCIÓ RÉSZLETEI

Az akció a www.perfectnails.hu weboldalon leadott rendelésekre vonatkozik.

A ingyenes szállítás 10 000 Ft feletti megrendelések esetén teljesül.

*Az akció 2021. március 13. és 15. között a www.perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

Érvényes: 2021.03.13 - 2021.03.15