Vendégkedvenc 5+1 gél lakk színek Darabos Évitől

2022.08.23

Géllakkok terén már hatalmas színválaszték áll a rendelkezésünkre, sokszor mégis felmerül a kérdés, hogyha ki kellene választani pár kedvencet, vajon melyik színek lennének azok? Nézzük meg, hogy a vendégek melyik néhány színt mondják mindenképpen szükségesnek.

1. Nude

Nagyon sok vendég szereti az ápolt, természetes hatású körmöket, ami finom eleganciával, mégis visszafogottsággal párosul. Ez nem is lehet más, mint egy szép, púderes hatású finom nude szín, mint például a LacGel #055 Nude színárnyalat. Nem túl rózsaszín, nem túl sárga, kellemes, világos tónus, amely gyönyörűen mutat önmagában fényesen vagy matt fedővel is.

2. Piros

Ha igazán nőies színt keresünk, a legtöbb vendégnek a piros jut az eszébe. Klasszikus, elegáns, dögös és csoda szépen mutat rövid vagy hosszabb körmökön is. Biztosan jó választás a LAQ X X007 Red Lipstick árnyalat, amely nem túl narancsos, nem is túl sötét, igazán vibráló, szép piros szín, amelyet bátran kombinálhatunk arany vagy akár ezüst díszekkel, kövekkel is.

LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Red Lipstick X007 - The Red Classics

3. Pink

A pink igazán csajos szín, feltűnő, mégis nőies, igazán bevállalós vendégeknek. A LacGel #179 Fiesta árnyalata rendkívül vibráló, minden tekintetet vonzó szín, mégis van benne valami finomság, ami különlegessé teszi viselőjét. Érdemes kipróbálni fehér vagy akár fekete díszítéssel kombinálva.

4. Fehér

A fehér letisztult, ugyanakkor nagyon látványos hatást eredményez. Amennyire egyszerű és finom, pont annyira lehet feltűnő, hiszen hatalmas a kontraszt a természetes köröm színéhez képest. Az igazán fehér akkor szép, ha hófehér, szinte vakító árnyalat, amely tökéletesen fed, mint például a LacGel Plus +128 Whitest árnyalata, amely tiszta fehérségével és krémes állagával tökéletes választás, akár pixie porokkal kombinálva.

5. Szürke

A szürke nagyon kedvelt szín lett, hiszen visszafogott, nem hivalkodó szín, a különböző árnyalatai és színmélységei azonban rengeteg lehetőséget rejtenek. A LacGel Plus +035 közepes szürke árnyalat tökéletes választás akár önmagában, akár rózsaszínnel párosítva.

+1 Rosegold

A rosegold évek óta tartja magát az arany és az ezüst szín mellett mint kiegészítő szín, hiszen melegséget áraszt, mégis kissé változatosabb hatást nyújt. A LacGel Effect E002 Luxury Rose árnyalata nagyon aprószemű pigmentekkel teli, jól pigmentált géllakk, amely gyönyörű ragyogást kölcsönöz a körmöknek, és akár díszítésre is használhatjuk.

LacGel Effect E002 Gél Lakk 8ml - Luxury Rose - Winter Wonderland

Természetesen a legjobb mindig az, ha megpróbáljuk a vendég egyéniségéhez igazítani az adott szín különböző árnyalatait, hiszen minden vendég ízlése, stílusa más és más. Így tehát akármennyire is szeretnénk leegyszerűsíteni a dolgot az alapszínekre, és fogadkozunk, hogy bizony nem veszünk újabb színeket, mindig találunk majd olyan árnyalatot, ami éppen hiányzik, és muszáj megvennünk, hiszen beláthatja bárki: szükség van rá.

Új termékek