Vele vagy nélküle? Minden nő ilyen manikűrt akar Valentin-napra

2023.01.27
Vele vagy nélküle? Minden nő ilyen manikűrt akar Valentin-napra

Éppen csak megpihentünk a decemberi ünnepkör után, és máris nyakunkon a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe, ami meghatározó témája lesz a manikűrkészítésnek a következő hetekben. Jó is, ha karácsony után nem teszed túl messzire a klasszikus tűzpiros gél lakkokat, hiszen ezek lesznek az elkövetkezendő időszak alapszínei, illetve csillogó körömdíszítőkből is érdemes bespájzolnod még most, főleg, ha elhasználtad volna a csillámporokat a szilveszteri körömdíszítéseknél.

Romantikus szív minták

Egy szívecske megjelenhet csak egy visszafogott mintaként a gyűrűsujjon, de az is lehet, hogy körömdíszítésnél mindegyik körmön hangsúlyos szerepet kapjanak a különféle méretű szív minták. Ha az év többi napján nem is, a szerelmesek napja előtt mindenki lehet kicsit romantikusabb…

A legnőiesebb még mindig a piros gél lakk

Nem feltétlen kell túlgondolni ezt a Valentin-napi manikűrt sem. Azoknak a vendégeidnek, akik kicsit idegenkednek a csillámporos körömdíszítőktől, nyugodt szívvel ajánlhatsz egy-egy csoda szép piros gél lakkot, hiszen ezzel is abszolút rá lehet hangolódni a szerelmesek nemzetközi napjára. Ráadásul azoknak is jó választás, akik jelenleg nem élnek párkapcsolatban, de a Valentin-napot sem otthon búslakodva szeretnék tölteni, hanem mondjuk egy csajos buliban… A tűzpiros körömfestés dögös, nőies és rendkívül figyelemfelkeltő, úgyhogy ezzel képtelenség mellényúlni. Ha szívesen inspirálódnál, olvasd el Egy gél lakk kollekció a piros vadító 5 árnyalatával! - LacGel LaQ X - The Red Classics Gél Lakk Szett című cikkünket is.

Szívecskés francia manikűr

Vendégeidnek, akik a visszafogottságra szavaznak, és a piros nem kifejezetten a színük, a csillogós körmök meg abszolút nem illenek az egyéniségükhöz, javasolhatsz egy hagyományos, letisztult stílusú francia manikűrt, amit akár azzal is megbolondíthatsz, hogy a manikűr vége nem a klasszikus formában, hanem szív vonalban végződik. Kicsit továbbmenve pedig használhatsz piros árnyalatú lakkot is a körmök végére.

Mi imádjuk a különböző körömdíszítő anyagokat, hiszen idő- és energiahatékonyan készíthetsz tartós és meseszép manikűrt, akár Valentin-napra is. Használd a fantáziádat, kísérletezz bátran!

Műkörmös boltjaink megannyi nagyszerű terméket tartogatnak neked az év minden időszakára. Nézd meg áruválasztékunkat, és szerezz be mindent egy helyről az első osztályú minőség és a megfizethetőség jegyében!

Egyszerű díszítés

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek