Varázsolj Karácsonyt a Körmökre!

2020.11.18
Varázsolj Karácsonyt a körmökre!

Varázsolj karácsonyt a körmökre!

A karácsonyi időszakban a legtöbb vendég szívesebben visel a hétköznapitól eltérő körmöket – legyen szó színről, hatásról, díszítésről. Erre az időszakra érdemes egy kicsit felkészülni előre és átgondolni, hogy mik azok, amiket a Vendégeknek ajánlhatunk.

CatEye hatás

A mágneses lakkzselék rendkívül különleges, vibráló hatást hoznak létre, amelyek tökéletesek a téli minták hátterének például egy téli táj esetén, de szuperül mutatnak mint fő díszítő elem akár karácsonyfa díszeknél.

Csillámos lakkzselék 

A karácsonnyal a legtöbb vendégnek együtt jár az arany, pezsgő vagy az ezüst szín, amiket nagyon jól lehet párosítani szinte minden színnel: pirossal, nude-al, fehérrel, feketével, lilával, kékkel.
Választhatunk a nagyobb szemcsézetű csillámok (pl. LacGel #133 Gél Lakk 8ml - Champagne Gold, LacGel #132 Gél Lakk 4ml - Champagne Silver) vagy az apró szemcsézetű, szinte fémes hatások (LacGel Effect Winter Wonderland Gél lakk szett) közül is.

Beépített díszítések

Amellett, hogy ezeket a színeket akár lakkzseléként használhatjuk együtt, érdemes kipróbálni a beépíthető díszeket, mint például Metal Chrome Flakes - Körömdíszítő pehelyt, a Diamond flitters vagy a Shiny Mesh - Körömdíszítő Csillámhálót, amelyeket a köröm felületére pillanatok alatt be lehet építeni.

LACGEL EFFECT WINTER WONDERLAND GÉL LAKK SZETT

Transzfer fólia

Szintén nagyon gyorsan és egyszerűen használható, igazi szalon munkára tervezett a transzferfólia, amellyel kisebb-nagyobb felületeket vagy akár mintának egyes részleteit emelhetjük ki a fémes, csillogó fóliával és akár pillanatok alatt készíthetünk vele ombre hatást.

TIPP: Érdemes kipróbálni ezeket a fémesen csillogó díszeket matt fedővel – rendkívül különleges hatást lehet velük elérni.

Festőzselék

Akár a nyomdaminta, akár más díszítések kiegészítésére tökéletes választás a CreamGel és Delux gel-ek, amelyeket minták festésére vagy kontúrozására is tudunk használni.

Sugar effekt

A téli időszak nagy kedvence évek óta a pulcsi minta, ahol a mintát köttetés előtt megszórjuk akár porcelán porral, így bársonyos matt hatást kapunk, vagy a ragyogás szerelmeseinek különböző szemcséjű csillámporokkal, például Mermaid Powder - Sellőporral vagy Pixie porral.

KÖRÖMNYOMDA LEMEZ - KARÁCSONY - CHRISTMAS

Nyomdaminta

A karácsonyi Körömnyomda Lemezeink telis-tele vannak a karácsony jellemző motívumaival, úgymint hópehely, rénszarvas, télapó, fenyőfa, karácsonyfa dísz, ajándékcsomag vagy éppen nyalóka. Ezek szuperül mutatnak bármilyen színben, de akár feldobhatjuk a kompozíciót az új, arany és ezüst nyomdalakkokkal is.

Hódara

A hódara használatával még jobban kiemelhetjük a havas táj vagy a fenyőágakon megülő havas felületek hatását. Nincs más dolgunk, mint a zselét (pl. Delux gel, Glue gel) köttetés előtt megszórni a Snow Grains - Körömdíszítő Hódarával és pillanatok alatt kész a hófehér, mégis szikrázó havas hatás.

A különböző díszítő elemek önálló vagy akár együttes hatásával igazán egyedi, a vendégek igényeinek és a mi kreativitásunknak is megfelelő, csodaszép karácsonyi díszítéseket tudunk készíteni.
Ne feledjük, hogy a Vendégek kevésbé tudják előre elképzelni a különböző hatásokat, így érdemes Színpaletta pálca - legyezőn vagy díszítő tipeken ezeket előre elkészíteni, amiből már könnyen fognak tudni választani.

 

Cikk szerzője:

Darabos Évi

 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek