Valódi tükörkróm hatás a Perfect élményért

2020.07.20
Valódi tükörkróm hatás a Perfect élményért

 

Fedezd fel legújabb díszítőporaink varázslatos ragyogását! 

Ezekkel a misztikus, vadi új színekkel valódi tükörkróm hatást érhetsz el. Az Év Színe a klasszikus kék és a türkiz szín tovább gondolva, valamint pixelmentes köröm díszítésre hangolva. Szemcsék nélküli, extra finom őrlésű, tükörkróm illúziójú porok, mely állagának köszönhetően roppant felhasználóbarát! Nem tudod eldönteni, melyik új díszítőporunkkal bűvölnéd el a vendégeidet? Megsúgjuk Neked, hogy mindkettő nagyszerű választás főleg, ha a két színt egyszerre használod. ;) Ne is gondolkozz, próbáld ki káprázatos Krómporainkat!

Lássuk a legújabb Króm díszítőporokat:

Chrome Powder - Körömdíszítő Krómpor - Kék

Ezzel a varászlatos kék színnel, nem lőhetsz mellé! Hiszen olyan ragyogó krómozást tudsz elérni, mint egy párhuzamos dimenzióban a kék árnyalatok egyvelege. Használd mellé köröm díszítőként körömmatricáink közül a Holo Nail Sticker szivárványos változatát, a fenomenális hatásért.

Chrome Powder - Körömdíszítő Krómpor - Türkiz

A türkiz az örök divat egyik legnépszerűbb körömszíne. Szikrázó tulajdonságának köszönhetően, tökéletesen passzol ásványi díszítőink mellé, akár a Körömdíszítő Opál kőőrleményünk vagy a Color Magic Flakes - Körömdíszítő pelyheinkhez. Végeredményként csak irigyelhetik a körmeidet. ;)

 

Szerezd be többi színünket is!

Chrome Powder - Körömdíszítő Krómpor - Fehér

Króm hatású díszítőporaink egyik közkedvelt színe a fehér. Ha nem tudod, mivel dobd fel a körmöket, csak használd ezt az extra finom szemcséjű fehér krómport, hogy izgalmas körmöket varázsolj, hiszen a fehér minden géllakk színhez tökéletes párosítás!    

Chrome Powder - Körömdíszítő Krómpor - Fekete

Ha bevállalós vagy és nem félsz a sötét színektől, ezt a krómport neked találtuk ki. Extravagáns műkörmök alap díszítőpora nem is lehet más, mint ez a fekete krómpor, amit akár fel is dobhatsz egy pár Swarovski fekete strasszkővel, és készen is van a Rock & Roll királynő műköröm.

Chrome Powder - Körömdíszítő Krómpor - Rose Gold

Kollekciónkból nem maradhat ki a rose gold díszítőporunk sem. Az utóbbi évek közkedvelt színének senki nem tud ellenállni. Púderes árnyalata miatt a nőiesség jegyének szimbólumaként lett ismert a körmös világban.

Chrome Powder - Körömdíszítő Krómpor - Lila

Játékos, laza, variálható, egyszerűen Perfect lila. Bármilyen alap színnel, tökéletes harmóniát érhetsz el a körmökön. Használd a Spider Gel - Műköröm Díszítő Színes Zselé - Fekete színével, és legyél te a party ásza.

Chrome Powder - Körömdíszítő Krómpor - Magenta

Egy igazi vagány kalandra vágysz? Tündökölj a körömdíszítő poraink magenta színével! Az igazi élményért hozd ki magadból a legtöbbet és a krómporaink mellé használd körömdíszítő konfettieink közül a lila - ciklámen - ezüst mixünket.

Chrome Powder - Krómporok használata:

Félig köttetett fényzselébe kell a krómport alaposan beledörzsölni. Árnyékoló szivacs segítségével először tunkoló mozdulatokkal vigyük fel a hátsó sáncoktól kezdve a szabadszélig, majd dörzsölő mozdulatokkal dolgozzuk rá a köröm felszínére. Rugalmas fényzselével fedjük.
 
Új termékek