Ünnepeld Velünk az ETELE Pláza 1. Születésnapját!

2022.09.16
Ünnepeld Velünk az ETELE Pláza 1. Születésnapját!

2022. szeptember 15. és 18. között igazán érdemes betérned a Perfect Beauty Shopjainkba, hiszen nemcsak a mi 30. Születésnapunkat, de az ETELE Pláza 1. születésnapját is együtt ünnepeljük idén! 

15% kedvezmény 4 napon keresztül!

Erre a nagyszerű eseményre több meglepetéssel is készültünk, 15% kedvezményünket minden termékünkre felhasználhatod, kivéve a műkörmös gépeinkre. Körmös alapanyagok, géllakkok, körömlakkok, manikűr eszközök és a Sara Beauty Spa natúr kozmetikai készítményei csak Rád Várnak! 

Gyere koccints Velünk és zsebeld be ajándékainkat!

Most különleges meglepetyésekkel is várunk, töltsd ki űrlapunkat pár rövidke kérdéssel és mi megajándékozunk egy isteni parfüm illatú kutikula olajjal és Sara Beauty Spa krémjeinkkel! A végére pedig pezsgővel is készültünk!

Tarts velünk! Mi egész hétvégén itt leszünk!

Használd ki kedvezményeinket a XXVI. NailStar körömdísztő versenyünkre!

2022 Őszi körömdísztő versenyünk a héten startolt, ahol egy fantasztikus világba repítünk a jövőbe! Metaverzumunk már csak Rád vár, hogy megmutasd Ki is vagy Te valójában! 2 kategória, 10 díjazott! Ne feledd most még 2 különdíjjal is készültünk, a Szalonkörmök kategóriában Tanulói különdíjjal, illetve a 2 jategóriában indulók közül kiválasztjuk a Perfect Nail - Nailfluenceret, akinek 1 éves szerződést ajánlunk fel a Perfect Nails-nél, mint körmös influencer!

Nem érdemes lemaradni! 

Jelentkezem

XXVI. NailStar Körömdísztő Verseny - Metaverzum

Perfect Beauty Shop - ETELE Pláza

1119, Budapest, Hadak útja 1. (I. emelet)

Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök: 10:00 - 20:00
Szombat: 10:00 - 21:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek