Újranyitási Akció

2020.05.13
Újranyitási webáruház akció - Perfect Nails

Segítünk az újranyitásban! Továbbra is próbáljuk tartani az árainkat körmös webáruházunkban, ráadásul 2020. május 15-17. között sok termékünk 60%-kal és szinte minden termékünk 20%-kal olcsóbban lesz beszerezhető!

Nehéz időszak van mögöttünk a koronavírusnak köszönhetően és ki tudja mi következik még. Mégis mi, a Perfect Nailsnél igyekszünk pozitívan látni a jövőt és erre sarkallunk Téged is. Éppen ezért szeretnénk támogatni minden kedves körmös kolleginát, kollégát, akik a szalonuk újranyitásán gondolkodnak vagy éppen már vendégeiket is fogadják, egy szuper újranyitási webáruház akcióval. 

Sok termékünk 60%-kal és szinte minden termékünk 20%-kal olcsóbban beszerezhető 2020. május 15-17. között webáruházunkban! Az akciós termékeket keresd webáruházunkban!

Szerezd be kedvenc Perfect Nails műkörmös termékeidet kedvezményesen minimum 15.001 Ft értékben és még a csomagod szállítása is ingyenes!

Akció részletei:

  • Akció időtartama: 2020.05.15. - 2020.05.17.
  • Az akció a www.perfectnails.hu weboldalon leadott rendelésekre vonatkozik.
  • A megrendelések feldolgozása a beérkezés sorrendjében történik.
  • A kiszállítás a megrendelés leadását követően 3-6 munkanapig is eltarthat.
  • Az akció más akcióval nem összevonható és a készlet erejéig érvényes!

Ne habozz, dobd a kedvenc műkörmös alapanyagaidat a kosaradba! Mire lehet szükséged még az újranyitás során? Összeszedtük neked a biztonságos újranyitás eszközeit ITT.

 

*Az akció 2020. május 15. és 17. között a www.perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek