Új viszonteladó partnerek a Perfect Nails csapatában!

2020.05.22
Új viszonteladó partnerek a Perfect Nailsnél

 

Folyamatosan dolgozunk rajta, hogy mindenhol elérhetőek legyenek műköröm alapanyagaink, lakkzseléink az országban és hidd el, jó úton járunk. Újabb viszonteladó partnerekkel bővül a Perfect Nails viszonteladói csapata. Legutóbb Kiskunlacházán a Moncsi körömház, most pedig Dorogon a Molly Körömstúdió, Debrecenben a PanGrina fodrászkellék szaküzlet és Szentesen a BorosNikiNails várja a Perfect Nails rajongóit! Mind a határainkon túl, mind hazai műkörmös kollégák érdekeit szemelőtt tartva azon igyekszünk, hogy minél könnyebben és minél több helyen elérhetővé tegyük termékeinket. 

Célunk, hogy minél tökéletesebb Perfect Nails termékeket kínáljunk a műkörmös szakembereknek nem csak külföldön, hanem Magyarországon is. Folyamatosan bővítjük viszonteladói hálózatunkat, ennek következtében már közel 80 üzletben elérhetők termékeink országszerte.  

Perfect Nails - Molly Körömstúdió

Szeretettel várja vásárlóit a Molly körömstúdió új viszonteladó partnerünk! Térjetek be a körmös üzletbe: 

  • 2510 Dorog, Mária u. 31/a

Kérdés esetén keresd bátran az üzletet a 06 30 354 6379-es telefonszámon.Molly Körömstúdió üdv a Perfect Nails csapatában!

Perfect Nails - PanGrina fodrászkellék szaküzlet

A PanGrina fodrászkellék szaküzlet ingyenes parkolási lehetőséggel található Debrecenben. A Perfect Nails teljes termékkálája gépekkel, lámpákkal, műkörmös eszközökkel és persze gél lakk szettekkel együtt megtalálható üzletükben. Térjetek be a körmös üzletbe: 

  • 4032 Debrecen, Délibáb Áruház, Ötvenhatosok tere 6/a I. emelet

Kérdés esetén keresd bátran az üzletet a 06 52 400 549-es telefonszámon vagy a pangrinadebrecen@gmail.com email címen. PanGrina fodrászkellék szaküzlet üdv a Perfect Nails csapatában!

Perfect Nails - BorosNikiNails

Szeretettel várja vásárlóit a BorosNikiNails új viszonteladó partnerünk! Térjetek be a körmös üzletbe: 

  • 6600 Szentes Horváth Mihály utca 6.

Kérdés esetén keresd bátran az üzletet a 06 30 276 9325-es telefonszámon. BorosNikiNails üdv a Perfect Nails csapatában!

Fordulj arra, ha viszonteladó partnereink környéken jársz és szerezd be újdonságainkat, vendégkedvenc gél lakkjaidat és szeretett Perfect Nails termékeidet! Viszonteladó partnereink teljes listáját, elérhetőségét a viszonteladók gombra kattintva találod!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek