Tükörkróm hatás a körmökön! - Czeglédi Dóri - Perfect Day Online

2020.09.21
Tükörkróm hatás a körmökön! - Czeglédi Dóri - Perfect Day Online

 A Perfect Nails ingyenes körmös bemutatója, a Perfect Day rendezvény sorozat 2020 őszén sem marad el!

ALKOSS VELÜNK KÖNNYEN, GYORSAN, LÁTVÁNYOSAT, HISZEN ALKOTNI ÖRÖM!

Habár a remek előadások és a jó hangulat garantált, felelős márkaként idén a világjárványra gondolva a korábbiaktól eltérően ONLINE tartjuk meg a rendezvényt. Így vigyázunk Rád is, hogy otthonod kényelméből és biztonságosan ismerhesd meg a Perfect Nails őszi újdonságait. Ráadásul nem egyszerre, hanem több napra bontva mutatjuk be újdonságainkat, hogy mindig frissen és érdeklőve tudj figyelni előadásainkra.

HD minőségben, effektekkel

Már nagyon készülünk és izgulunk. Idén elhatároztuk, hogy az élő adások színvonalát még tovább növeljük azzal, hogy a technikai hátteret is fejlesztjük. Streamgépünket bevetve nem csupán a hang és fény viszonyokat törekszünk javítani, még minőségibbé tenni, de plusz effekttel, információval, látvánnyal is támogatjuk, hogy még jobb élményt nyújtson Neked a Perfect Day. Több kamera állás, operatőr mellett pedig vágó is támogatja a közvetítést, hogy minden Perfect legyen az élő adás során. Az első HD minőségű, stream csapattal is támogatott bemutató szeptember 23-án 18:00-tól lesz, csatlakozz hozzánk!

Tükörkróm hatás a körmökön! - Czeglédi Dórival

2020. szeptember 23-án 18:00-tól élőben jelentkezik Czeglédi Dóri Perfect Nails oktatónk Tükörkróm hatás a körmökön! témakörével az online Perfect Day bemutatóján. Körömdíszítés gyorsan, körömdíszítés látványosan, körömdíszítés egyszerűen. Érdemes Dórival tartanod!

Ha lemaradnál az élőről, akkor nézd vissza bemutatónkat! Ne maradj le, Dóri Perfect Day Online előadása csupán 2020. szeptember 27. éjfélig elérhető, visszanézhető! Anyaglistáért görgess lentebb!

Perfect Nails Facebook 

Milyen anyagokat használ Dóri a bemutató alatt?

Kattints a lentebbi listán a névre és részletesebben is megismerheted az egyes termékeinket!

További részeletekért a Perfect Day-ről és a kedvezményekről itt találsz: 
Perfect Day Online

 

Szkarabeusz színjátszó króm por

Szkarabeusz színjátszó króm por

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek