Téged is újra vár a NailStar Műkörömdíszítő verseny!

2023.09.27
Téged is újra vár a NailStar Műkörömdíszítő verseny!

Szeptember 16-án ismét kezdetét vette NailStar Műkörömdíszítő versenyünk, ahol az ország legjobb műkörmösei mérettetik meg magukat. Ha nemrég végeztél, vagy még tanuló vagy, de szeretnél belekóstolni a versenyzésbe, akkor se habozz! Szeretettel várjuk jelentkezésedet egészen október 31-ig!

A tőlünk már megszokott módon, két külön kategóriában – szalon vagy extrém – indulhatsz, illetve egy különdíjra is tudsz pályázni versenymunkáddal. Légy kreatív, használd bátran a fantáziád!

Versenykiírás

Mit kell tenned, hogy részt vegyél a versenyen?

Figyelem! Versenymunkád a Perfect Nails Official Facebook-csoportba várjuk! A képhez írt szövegben szerepeljen a neved, illetve az a kategória, amibe nevezel – szalon vagy extrém!

NailStar Szalon kategória

NailStar Extrém kategória

A TikTok a Te világod?

Ne habozz, indulj a #tiktok különdíjért! Posztolj szakmai TikTok-oldaladra egy videót, ami a versenymunkádról szól! Ne felejtsd el megjelölni rajta a @perfectnailsofficial csatornánkat!

Miért érdemes versenyezni?

A versenyen elért jó eredmény nemcsak számodra lesz hatalmas öröm és büszkeség, de vendégeid is büszkék lesznek Rád! Ha kedvet kaptál, kövesd Facebook-oldalunkat, ahol szintén megtalálod a versenykiírás részleteit!

NailStar Körömdíszítő Verseny

Cikk szerzője:

Zsoldos Ágnes

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek