Tavaszi Körömtrendek 2021-ben

2021.05.02
Tavaszi Körömtrendek 2021-ben

Évről évre egyre izgatottabban várod, hogy milyen színű, formájú, mintázatú körmök jelennek meg a nagyvilág kifutóin? Az elsők között szeretsz értesülni az aktuális trendekről, megoldásokról? Szereted, ha vendégeid látják, hogy naprakész vagy, és szívesen ajánlasz nekik divatos, új színeket? Láttad már a 2021-es tavaszi körömfestés elképesztő ötleteit? Ha nem, íme egy kis ízelítő, hogy idén se maradj inspiráció nélkül!

Örök klasszikusok, nagy visszatérők

A szezon körömlakkszínei, díszítései között találsz régi, nagy klasszikusokat, megunhatatlan árnyalatokat, de szédületes újításokat is. 2021 tavasza a hagyományos körömfestés kedvelőinek éppúgy tartogat jó ötleteket, mint azoknak, akik nem zárkóznak el az extrémebb, rendhagyóbb árnyalatoktól, körömdíszítési praktikáktól sem.

LACGEL LAQ X - MACAROON GÉL LAKK SZETT

LACGEL LAQ X - MACAROON GÉL LAKK SZETT

Körömfestés és körömdíszítés 2021 trendi színeivel

Abszolút befutó idén tavasszal, de mondhatjuk azt is, hogy egész évben minden a sárga-szürke kombinációja körül forog majd. Sokan várják tűkön ülve, hogy a Pantone milyen színt vagy színkombinációt választ az év árnyalatává, ami nem csak az öltözködésünkről, kiegészítőinkről, lakásdekorációinkról köszön vissza, de természetesen a körmeinkről is. 2020 decemberében úgy döntöttek, ez a sárga-szürke lesz, amivel egyszerre szerették volna a kapcsolatok fontosságára felhívni a figyelmet, mint ahogy arra is, hogy napjainkban milyen nagy szükség van a reményre, a pozitivitásra. Ez a két szín pedig remekül erősíti és kiegészíti egymást. Ne habozz kipróbálni, hívd segítségül ehhez például újdonságaink közül a 2 in 1 Nyomdazselé és Festőzselé - Pasztell Sárga árnyalatát amit a csillogás és az elegancia jegyében, szürke strasszkövekkel dekorálhatsz!

Krémhatású pasztell macaron színek

Sokan szeretik, ha körmeik egyszerre több színben is tündökölnek. Az ilyen típusú manikűr nem csak figyelemfelkeltő, de általában mosolyt csal mindenki arcára is. A jó hír, hogy idén tavasszal sem kell lemondani erről, csupán az évszakhoz megfelelő, pasztell színekből kell válogatni. És ha már pasztell, akkor jöhet a bájos macaron dizájn, amit egy ízletes sütemény ihletett. Legalábbis lágy, krémhatású színeit mindenképp... Csapj le gyorsan LacGel Laq X kollekciónk legújabb kiadására, a LacGel LaQ X - Macaroon Gél Lakk Szettre

Körömmatrica Abstract

Minimalista dizájn, absztrakt minta

2021 tavaszán a minimalista grafika az abszolút befutó, ha a körömdíszítést vesszük alapul. A kevesebb néha több elvén, egy időre most háttérbe szorulnak a látványos, grandiózus minták, és helyükbe az egyszerűbb geometrikus minták, a stilizált formák kerülnek. Használj ehhez apróbb, alig feltűnő vizes körömmatricákat, amiken absztrakt minták, geometrikus formák, pici virágok, levelek vannak!

Vagány metálfény

Sokak meglepetésére már tavaly is divatosnak számított a vagány metálfényű köröm, és ez idén sem lesz másképp. Személyes preferencia kérdése, hogy milyen szín bújik meg a metálfény alatt, lehet ez egy nagyon nőies rose gold, vagy egy hangsúlyosabb, ám tavaszt idéző zöld, amit akár csodálatos színekben játszó, zöld körömdíszítő pehely formájában is felvihetsz a körömre.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek