Szeretnél Tanfolyamainkra könnyedén rákeresni? Érdekelnek legújabb Csomagajánlataink?

2020.05.11
Szeretnél Tanfolyamainkra könnyedén rákeresni? Érdekelnek legújabb Csomagajánlataink?

Weboldal 2. rész – Akciós termékek, csomagajánlatok és tanfolyamok

Megújult weboldalunk nagyon sok fontos és hasznos információt tartalmaz, melyeket szeretnénk bemutatni neked, hogy még jobban tudd a jövőben használni. Az előző részben megismerhetted a keresőt, a termék adatlapot és a megrendelést, most pedig sor kerül a legfelső két sávra, ami azt a cél szolgálja, hogy mindent megtudj rólunk és termékeinkről.

Akciós termékek

akciok

A Perfect Nails logó felett, piros boxban találod ezt a funkciót. Ha rákattintasz, akkor a termékek felett 4 féle rendezési lehetőséget találsz. Az első a bal oldalon van és egymás alatti három csík jelzi. Ha rákattintasz arra, hogy ABC sorrend A-Z-ig, akkor ebben lenyílik egy fül, melyben a következő opciókból választhatsz:
- Új termékek előre: Itt a legújabb termékek vannak kilistázva.
- ABC sorrend A-Z-ig: Ebben az esetben A-Z-ig vannak listába helyezve a termékek.
- ABC sorrend Z-A-ig: Ebben az esetben Z-A-ig vannak listába helyezve a termékek.
- Ár szerint növekvő: Kiválaszthatod, hogy a legolcsóbb termékek kerüljenek a lista elejére.
- Ár szerint csökkenő: Kiválaszthatod, hogy a legdrágább termékek kerüljenek a lista elejére.
- Népszerű termékek: Itt pedig a legnépszerűbb termékeket kérheted listázva.

Emellett találsz egy 12-es számot, melyre ha rákattintasz, akkor választhatsz, hogy 12, 48 vagy 96 termék jöjjön fel neked az ablakban.
Ugyanennek a sornak a jobb oldalán, van három különböző jelzés. Az első 4 db kis kocka, mely arra szolgál, hogy három terméket láss egyszerre egy sorban, a második jelzés a 2 kocka és 2 vonal, ott szöveggel együtt találod meg a termékeket, a 4 vonal pedig azt jelzi, hogy pici képpel, de szöveggel láthatod kilistázva a termékeket. A termékek alatt pedig megnézheted az újabb oldalon megjelenő lista folytatását.

Csomagajánlatok

csomagajanlatok

Ha visszamész a legfelső sávba, akkor körülbelül középen találod a Csomagajánlatok feliratot. Ha erre ráklikkelsz, láthatod a legújabb csomagajánlatainkat, melyeket úgy állítottunk össze, hogy nektek a legoptimálisabb legyen, mind árban, mind tartalomban. A megrendelés innen ugyanolyan egyszerű, mint a termékek önálló oldalán. Ha lejjebb görgetsz, az összes ajánlatot láthatod egymás után.

Rólunk, PBC Franchise és Viszonteladók

A következő fülön minden információt megtalálsz cégünkről, akár a történetünkről vagy a termékeink születéséről. A Perfect Beauty Franchise-ra kattintva arról találsz információkat, hogy hogyan tudsz franchise partnerünk lenni, milyen feltételek szükségesek ehhez és milyen sikereket érhetsz el a közös együttműködéssel. A Viszonteladó fülön megtalálod az összes viszonteladó partnerünket szerte az országban.

Szállítási információk és Perfect Nails Worldwide

A Szállítási információknál mindent megtalálsz, ami szállítási idővel, díjjakkal, futárszolgálattal kapcsolatos. A Worldwide fül pedig automatikusan átirányít az angol nyelvű Perfect Nails oldalra.

Műköröm hírek

mukorom hirek

Egy sorral lejjebb, közvetlenül a logó mellett vannak a legfrissebb híreink. Itt folyamatosan tájékoztatunk benneteket az újdonságainkról, akcióinkról, tanfolyam híreinkről, vállalkozási tanácsainkról, megrendeléssel, vásárlással kapcsolatos információkról, technikai újdonságokról, webshop működéséről, mindenről, ami a körmös szakmát érinti. A rövid ízelítő után, ha a Bővebben gombra kattintasz, elolvashatod egyben a cikkeket, melyeket rendszeresen megosztunk a Facebook oldalunkon is.

Újdonságok és Akciók

Itt a legújabb termékeinket találod, melyeket a megszokott termékadatlapokon tudsz részletesebben - fotókkal és leírással – megnézni. Ezeket a már korábban megismert módon tudsz rendezni. Az Akciók fülön ugyanazt a tartalmat találod, amit az Akciós ajánlatoknál.

Műköröm tanfolyamok

tanfolyamok

Itt összegyűjtöttük az összes tanfolyamot, amit egy nagyon egyszerű szűrővel tudsz használni. A bal oldalon láthatod az 5 féle tanfolyam típust, melyekre rákattintva feljönnek az ahhoz tartozó tanfolyamok. De ha szeretnél konkrétan szűrni, akkor akár városra, oktató nevére vagy időpontra is könnyedén tudsz. Csak beírod a keresőbe a város vagy oktató nevét, vagy kiválasztod a konkrét napot és máris megkapod az akkor elérhető összes tanfolyamot.

Perfect Beauty Shop

Itt megtalálsz minden információt a két, jelenleg is nyitva tartó Perfect Beauty Shopunkról, melyek könnyen megközelíthető helyen, Budapest belvárosában találhatók. Boltjainkban minden elérhető számodra, szakképzett eladóinktól tudsz kérdezni, ahol ki is próbálhatod termékeinket.

kivansag lista

Ha folyamatosan haladsz jobbra, egy szívet találsz, amiben megtalálod a Kívánságlistára helyezett termékeidet. Emellett pedig 3 csík jelzi az Összehasonlító táblázatot, amiben megtalálod az általad kiválasztott termékeket. A Facebook, youtube és Instagram jel pedig egyenes utat kínálnak neked, hogy meglátogasd a Perfect Nails közösségi média oldalait.

Előző cikkünk a Perfect Nails weboldal bemutatásáról:

TUDTAD, HOGY LÁTHATOD A KÉSZLETET, SŐT ÖSSZEHASONLÍTÁST IS TUDSZ CSINÁLNI MÁS TERMÉKEKKEL?

 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek