Szeptember 11-én újra Perfect Day Live Show!

2022.09.06

Körmös termékeink megbízható minősége mellett figyelünk arra, hogy a gyakorlatban is jól alkalmazható technikákkal, körömdíszítő megoldásokkal, illetve hasznos trükkökkel segítsük a munkádat. Éppen ezért idén ősszel is megrendezésre kerül Perfect Day Live Körmös Napunk, azaz egy olyan interaktív online körmös nap, ami kifejezetten Neked szól.

Miért érdemes velünk tartanod?

Bemutatjuk 2022 legfontosabb őszi/téli trendjeit, hiszen az őszi Fashion Week és az olasz divattrendek nemcsak a ruháknál, hanem a szépségápolásnál, azaz a gél lakk színeknél, körmösöknél is megjelennek. Kövess minket, és inspirálódj velünk! Az újdonságok mellett izgalmas nyereményekkel, játékokkal készülünk, sőt sztárvendégek is színesítik a napot. Kíváncsi vagy, hogy mit takar legújabb Perfect Titkos szavunk, az "In Vouge" Design? Már nem kell sokáig várnod, mert a Perfect Day Showműsorában ez is kiderül! Megéri tehát 2022. szeptember 11-én (vasárnap) 10:00 órától velünk tartanod – kísérd figyelemmel az oldalunkat, hiszen hamarosan jövünk a programokkal!

Vegyél részt Nyereményjátékunkon!

Ahhoz, hogy Tied legyen az első LaQ X Galaxy Gél Lakk Szettünk, nem kell mást tenned, mint kitöltened rövidke űrlapunkat, és Fortuna kegyeire bízni magadat!

Játszom

Hol követheted az eseményt?

Az ingyenesen megtekinthető, HD minőségben streamelt program három platformon is nyomon követhető: itt, a Perfect Nails hivatalos weboldalán, a Facebook-oldalunkon, illetve a YouTube-csatornánkon is. Nem akarsz lemaradni a részletekről? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozom

Új termékek