Szeptember 10-én újra Perfect Day Live Show!

2023.08.30
Szeptember 10-én újra Perfect Day Live Show!

A Perfect Nails neve megbízhatóságának köszönhetően már összeforrt a minőséggel. Arra is különös figyelmet fordítunk, hogy különböző körömdíszítő megoldásokat, hasznos tippeket és trükköket mutassunk, melyeket a gyakorlatban is jól alkalmazhatsz. Éppen ezért a hagyomány idén ősszel folytatódik, és megrendezzük Perfect Day Live Körmös Napunkat, azaz egy olyan interaktív online körmös napot, amikor minden rólad, rólatok, a műkörmösökről szól.

Miért tarts velünk?

Elhozzuk 2023 legfontosabb őszi/téli körmös trendjeit és azokat a körmös technikákat is, amikkel a jövőben elkápráztathatod a vendégeidet. Ne maradj le, inspirálódj velünk! Az izgalmas újdonságok mellett kihagyhatatlan nyereményjátékokkal, Perfect meglepetésekkel is készülünk. Megéri tehát 2023. szeptember 10-én (vasárnap) 09:00 órától velünk tartanod – figyeld rendszeresen az oldalunkat, hiszen hamarosan jövünk a programokkal!

Játssz és nyerj!

Szeretnéd megnyerni az ősz egyik legkülönlegesebb gél lakk kollekcióját? Nevezz játékunkra, és legyen Tiéd LaQ X - Dune Gél Lakk Szettünk!

Játszom!

Hol követheted a Perfect Day-t?

A teljesen ingyenesen megtekinthető, HD minőségben streamelt programot három platformon is nyomon követheted: itt, a hivatalos weboldalunkon, a Facebook-oldalunkon, illetve a YouTube-csatornánkon is. Ha nem akarsz lemaradni a részletekről, iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a Perfect Day programokról!

Csatlakozom!

És ez még nem minden! A Perfect Day Live Show mellett szeptemberben újra indul NailStar körömdíszítő versenyünk, ahol nemcsak profi műkörmösök mérettetik meg magukat, de tanulók is indulhatnak. Várjuk jelentkezésedet!

Cikk szerzője:

Zsoldos Ágnes

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek