Strasszkő Kavalkád – a Körömdíszítés Magasiskolája

2020.11.25
Strasszkő Kavalkád – a Körömdíszítés Magasiskolája

Strasszkő Kavalkád – a Körömdíszítés Magasiskolája

Habár a trendek a körömdíszítésben is jönnek-mennek, egyvalami mégis örök: az egyediségre való igény. Akárcsak a ruhatárunk kiegészítői (a karóráktól az ékszereken át a kesztyűkig, sálakig), egy szép manikűr is több célt szolgál: amellett, hogy viselője ápoltságáról, kifinomult stílusáról vall, a személyiségét is hűen tükrözheti. Márpedig – legyen szó lakkozott vagy műkörmökről – egy jól kiválasztott körömdísznél semmi sem lehet alkalmasabb ezen célok beteljesítésére.

Körmünk ékkövei

Az egyediség mércéjével mérve a körömdíszítők változatos felhozatalából is kiemelkednek a strasszkövek, amelyekből manapság már igen gazdag szín- és formaválaszték áll rendelkezésre, így mindig az aktuális elképzeléseknek megfelelő kompozíciót állíthatunk belőlük össze.
A professzionális és otthoni használatra is alkalmas NailStar Strasszok speciális csiszolási technikával készülnek, aminek köszönhetően extra csillogást biztosítanak a körmöknek, ezáltal pedig nemcsak kiemelik azokat, de eleganciát, grandiózusságot is kölcsönöznek nekik. Ennek a típusnak az egyik legnagyobb előnye, hogy műkörömre, illetve géllakra is bátran ragaszthatjuk, ennélfogva az önmagukban nem túl karakteres, egyszínű körmöket is feldobhatjuk vele.

Ez mindössze néhány egyszerű lépést igényel: a NailStar Strasszok felhelyezése előtt a körmök felületét mattítsuk be, majd ragasztó vagy Glue Gel segítségével rögzítsük a köveket, és végül – a köttetés után – fedőlakkal zárjuk a körmöket a strasszok körül is! Arra vigyázzunk, hogy lehetőleg a kövekre ne kerüljön fedőlakk, mert akkor elveszik a textúrájuk, csillogásuk!

FIBER GEL VITAMIN - ÜVEGSZÁLAS ALAPZSELÉ

Csak mértékkel

Azt talán mondanunk sem kell, hogy a mértékletesség a körömdíszítés terén is az egyik legfontosabb szempont. A strasszkövekre olyan kiegészítő elemekként gondoljunk, amelyekkel játékosságot, kreativitást csempészhetünk a díszítés folyamatába! Ennek tükrében pedig a „több kevesebb” elve szolgálhat zsinórmértékül. Gyakori megoldás például, hogy csak a gyűrűsujjakra kerülnek strasszok igény szerinti geometrikus alakzatba rendezve; de az sem ritka, hogy minden második ujjra helyeznek köveket egyetlen sorban a körömágy mentén vagy hosszanti vonalban. Figyeljünk a színharmóniára is: míg a markáns színű géllakkokhoz az átlátszó vagy ezüstszínű strasszok dukálnak, egy neutrálisabb alapszínt feldobhatunk egy vibráló árnyalatú kővel!

A NailStar Strasszkövek önmagukban is számos variációs lehetőséget szavatolnak, de más körömdíszítőkkel – pl. hologramos strasszokkal vagy csillámporokkal – is jól kombinálhatóak.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek