Stílszerű hangolódás az őszre – bordó géllakkok

2020.10.12
Stílszerű hangolódás az őszre – bordó géllakkok

Tudományosan bizonyított tény, hogy a színek befolyással vannak a hangulatunkra, közérzetünkre, mi több, bizonyos mértékben még a viselkedésünkre is. Az egyes színekhez való viszonyulásunkba azonban különféle képzettársítások is belejátszanak: vannak tónusok, amelyeket hidegnek, míg másokat melegnek találunk; absztrakt fogalmakat kötünk hozzájuk (a vöröshöz a szenvedélyességet, a zöldhöz a nyugalmat stb.), vagy éppen valamelyik évszakkal azonosítjuk őket.

Cikkünk tárgya, a bordó például kimondottan őszies színként él a köztudatban, ezt a mélyen gyökerező asszociációt pedig még a gyors egymásutánban váltakozó divathullámok sem tudják felülírni. Emellett azért a bordó az érett meggy színe is, na és persze a vörösboré – hiszen nevét is a bordeaux-i nemes borok mélyvörös színétől örökölte.

Természetesen – ahogyan az összes többi színelnevezés – a bordó is csak egy önkényes határmegjelölés a színek törésmentes spektrumán, és mint ilyen megannyi különböző árnyalatot takar. Ez a fajta „sokszínűség” pedig a köröm zselék világában is visszaköszön.

A meggypirostól a barnásvörösig

A széles termékkínálat persze könnyen a bőség zavarához vezethet, ezért alább csokorba gyűjtöttük a legnépszerűbb bordó árnyalatú géllakkjainkat, ami reményeink szerint némi támpontot jelent majd számodra, ha a vendégeid bizonytalanok, hogy melyik változat mellett tegyék le a voksukat.

  • LacGel #009. Ez a meggyszínű géllakk még egyfajta átmenetet képez a nyárias élénkvörösek és a már ősziesbe forduló mélyebb árnyalatok között – remek választás mindazok számára, akik a vibráló, egyszersmind szuggesztív színeket kedvelik.
  • LacGel #107. Színösszeállításunk legerőteljesebb árnyalata, amely lehengerlő dinamikusságot, fiatalosságot sugároz. A határozott fellépésű, céltudatos személyiségeknek habozás nélkül ajánlhatod.
  • LacGel #126. Már-már barnába hajló sötétbordó árnyalat, mély és komplex szín, amely magabiztosságot, kiegyensúlyozottságot sugall a külvilág felé.
  • LacGel Plus +032. Ha kifejezetten az érett meggy vagy a zamattal teli, testes vörösborok színét keresi a vendéged, ezzel a géllakkal kétséget kizáróan el fogod találni a kívánságát.
  • LacGel Plus +014. Visszafogott, mégis karakteres színárnyalat, amely viselője kifinomult stílusáról is árulkodik. Tökéletes kiegészítője lehet egy elegáns őszi ruhaszettnek.

Te már felkészültél az őszi szezonra? A Perfect Nails kínálatából beszerezheted a legstílusosabb bordó árnyalatú géllakkokat! Válogass kedvedre termékpalettánkról!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek