Shh...a lila árnyalatai egy fantasztikus kollekcióban - Purple Rain, az új gél lakk szett

2021.02.25
Shh...a lila árnyalatai egy fantasztikus kollekcióban - Purple Rain, az új gél lakk szett

A lila az egyik legkülönlegesebb szín, hiszen a kék és a piros színek keveredéséből kapjuk meg és e két szín arányától függően a lila lehet kékes, hidegebb tónusú vagy éppen a pinkes-magentás színekhez közelítő. Ez az a szín, ami minden évszak örök kedvence, mind a visszafogott stílust, mind a vagányabb körmöt kedvelők körében.

Purple Rain LacGel Plus válogatás

A Purple rain kollekcióban a lila többféle árnyalata és tónusa megjelenik, így minden stílushoz találunk megfelelő színt. Nézzük is miből lehet csemegéznünk...

LACGEL PLUS +004 GÉL LAKK 4ML - FLOWER POWER - PURPLE RAIN

A tavasz hírnökei a kiskertünkben gyakran öltik magukra a lila színt, gondoljunk csak a jácintra, a krókuszra vagy akár az orgonára. Mindegyik pillanatok alatt megtölti ragyogással a szívünket, csakúgy mint a pasztel lila árnyalatú Flower power gél lakk. Első látásra szerelem szín!

LACGEL PLUS +078 GÉL LAKK 4ML - BOYSENBERRY - PURPLE RAIN

A szedermálna a bogyós gyümölcsök egy ritka képviselője, amely vibráló, hűsítő, fanyar mégis édes lédús ízével felráz és élettel telít, csakúgy mint a magentához közelítő, vibráló Boysenberry gél lakk. Rázd fel magad a téli álomból!

LACGEL PLUS - PURPLE RAIN GÉL LAKK SZETT

LACGEL PLUS +097 GÉL LAKK 4ML - CHERRY PIE - PURPLE RAIN

A cseresznyés pite a benne lévő fűszerek kombinációjával igazi ízbomba, akárcsak a mély, bordós árnyalatot képviselő Cherry pie gél lakk, amely a meleg színárnyalatának köszönhetően remekül passzol a világosabb, melegebb tónusokhoz, mint a vanília sárga vagy sárgadinnye szín. Egyszerre elegáns és szexi.

LACGEL PLUS +093 GÉL LAKK 4ML - MIAMI COCKTAIL - PURPLE RAIN

Az igazán látványos koktélok az ízük előtt már a színükkel is elvarázsolnak bennünket. Egy igazán vadító, élénk lila koktél biztosan felhívja magára a figyelmünket, akárcsak a Miami Cocktail gél lakk, amely már elsőre kitűnik a tömegből. Elég merész vagy hozzá?

LACGEL PLUS +079 GÉL LAKK 4ML - PLUM PIE - PURPLE RAIN

Az érett szilva rendkívül elegáns, mély lila szín, amely egyszerre élénk, vidám szín és egyben kissé tompa, fáradtabb árnyalat. A Plum pie gél lakk szemet gyönyörködtető, nyugtató hatású, akárcsak egy szelet forró fahéjas-szilvás pite egy fárasztó nap után.

Szerezd be őket egyszerre készletben 10% kedvezménnyel! Kattints a képre!

LacGel Plus Selection Purple Rain Gél Lakk szett

LACGEL PLUS PURPLE RAIN GÉL LAKK SZETT

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek