Új alap- és fedőlakk gél lakk hatású körömlakkodhoz

2020.08.14
Rugalmasabb, mint egy hagyományos körömlakk

 

Ismerd meg fantasztikus Gél Lakk Hatású Körömlakkjainkat, melyek rendkívüli védelmével és csillogásával gyorsan belopja magát a szívedbe!

Megérkeztek legújabb Gél lakk hatású alap és fedő körömlakkjaink, amelyek elengedhetetlenek a szalonmunkád során. Klasszikus manikűr és pedikűr nélkülözhetetlen gél lakk hatású körömlakkjai biztosítják ezentúl a professzionális munkát. Egyedülálló textúrájának köszönhetően, felvitele nagyon könnyű, ami sima felületet képez a körmökön.

Az ápolt és szép kéz ma már elengedhetetlen a mindennapokban az élet bármely területén. A körömlakkjainkhoz nem szükséges UV lámpát használni, így aki a bőr öregedésétől és az UV fénytől félti kezeit számára is van megoldás. Szerezd be körömlakkjainkat még ma, hogy elkápráztasd vendégeidet!

Gél Lakk Hatású Körömlakk - Körömerősítő Alaplakk - Enyhén Rózsaszín #029

Beszínezi a természetes körmöket a körömlakk? Szeretnéd, ha tartósabb lenne a lakkozás?
Akkor itt az ideje, hogy megfelelő alapokra helyezd a színeket a körmökön! A Perfect Nails alaplakkja nem csak védi a körmeidet az elszíneződéstől, de körömerősítőként is alkalmazható. Bombabiztos tapadás és védelem a körömlemez és a színes körömlakkok között. Helyezd megfelelő alapokra a lakkozást és élvezd a hosszan tartó színes körmöket.

Mivel több, mint egy átlagos alaplakk?

  • Gyors max. 2 perc száradási idő, így meggyorsítja a szalonmunkád.
  • Körömerősítő tulajdonságának köszönhetően, nem csak véd, hanem táplálja is a körmöket.
  • Erős tapadása miatt megkönnyíti a mindennapi munkád.
  • Egy igazi védőpajzs a körmöknek.

HIGH SHINE - Gél Lakk Hatású Körömlakk - Átlátszó Fedőlakk #028

Nincs is attól rosszabb benyomás, ha egy nő körömlakkos keze kopásokkal és karcolásokkal, fakó fénnyel látható. Éppen ezért szükséges, hogy megfelelő fedőlakkal zárjunk minden esetben a munkánk. A Perfect lakkozás elengedhetetlen eszköze ez a fedőlakk, ami nem csak óvja a szépen kifestett körmöket a kopásoktól és karcolásoktól, de extrém csillogással is ellátja a szuper körömlakk színeket.

Miért ideális választás ez a fedőlakk?

  • Extra fényes üveges csillogása miatt, ikonikus színeidet még ragyogóbbá teheted.
  • Magas fényű tulajdonságának köszönhetően, strapabíróbb mint a hagyományos körömlakkok.
  • Kopásálló, így meghosszítja a Gél Lakk Hatású Körömlakkok csillogását.
  • Önterülő, tehát sokkal könnyebb vele dolgozni.
  • Nem utolsó sorban, gyorsítja a körömlakkok száradását.

Hogyan használjuk?

Az előkészített, mattított körömökre vigyük fel alaprétegként a Körömerősítő alaplakkunkat, majd 1 perc száradási idő után vigyük fel az első réteg Gél Lakk Hatású körömlakkot. 3 perc száradási idő után jöhet a második réteg, majd 5 perc száradási idő után fedjük a High Shine fedőlakkal a perfect hatásért.

Rugalmasabb, mint egy hagyományos körömlakk

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek