Retro French - Fiber Vitamine Gel Kollekció – Erő és tapadás

2021.03.23
Retro French - Fiber Vitamine Gel Kollekció –  Erő és tapadás

A Retro French – Fiber Vitamin gel – Üvegszálas alapzselé kollekció az erősített géllakkozás szerelmeseinek egyik nagy kedvence lehet.
Az ecsetes építő géllak E és B5 vitamin tartalmának köszönhetően rugalmasabbá, ellenállóbbá teszi a természetes körömlemezt.

Üvegszál – erő és tapadás

A kollekció mindhárom tagjára igaz, hogy apró üvegszálakat tartalmaznak, amelyek kettős funkciót látnak el:
  • A természetes körömlemezhez tapadva nagyon erős tapadást hoznak létre, ezáltal olyan vendégek esetén is kiválóan használhatóak, ahol tapadási problémák vannak vagy az erős igénybevétel miatt felválás, a szabadszél felől levegősödés tapasztalható.
  • Az üvegszál darabkák jóval erősebb szerkezetet hoznak létre, így elmondható, hogy a szokásos anyagmennyiséggel jóval erősebb körmöt készíthetünk, illetve, hogy ugyanolyan erős körmöt kevesebb anyagmennyiséggel is elkészíthetünk.

RETRO FRENCH - FIBER VITAMINE GEL KOLLEKCIÓ – ERŐ ÉS TAPADÁS

Miért is jó ez?

A normál anyagmennyiséget felhasználva az üvegszálak segítségével a gyenge, puha, hajlékony, elreszelt, a rendszeres felválásoktól meggyengült körömlemez esetén is erős tartást tudunk létrehozni, erősebbet, mint korábban. Olyan foglalkozások esetén szintén jó megoldás lehet, ahol a köröm vízzel, párával érintkezve folyamatos nedvességnek van kitéve.

Kanál alakú körmök alapja

A normál erősségű köröm lehetősége kevesebb anyagmennyiség felhasználásával a kanál alakú körmök esetén lehet nagyon hasznos, ahol rendkívül kis határon belül kell megtalálnunk a se nem túl vékony, se nem túl vastag anyagmennyiséget. A túl vékony anyagmennyiség ugyanis könnyen töréshez vezethet, a túl vastag azonban a körömben feszülést hozhat létre, ami a körömlemez közepén történő levegősödéshez vezethet. Az üvegszálas zselével azonban egyszerre erős, mégis megfelelően vékony körmöt tudunk készíteni, amely a kanál alakú körmök esetén is rendkívül tartós megoldást nyújt.

RETRO FRENCH - FIBER VITAMIN GEL - ÜVEGSZÁLAS ALAPZSELÉ KOLLEKCIÓRETRO FRENCH - FIBER VITAMIN GEL - ÜVEGSZÁLAS ALAPZSELÉ KOLLEKCIÓ

A szuper trió

A kollekció tartalmazza a már jól ismert Fiber Vitamine Gelt, amely önállóan használva tejfehér színével egyszerű és gyors megoldást kínál a tejfehér körmök szerelmeseinek. Emellett tökéletes alap a babyboomer körmökhöz, segíti a foltmentes felvitelt a pasztell színek esetén és vibrálóvá varázsolja a neon színeket. A Fiber Vitamin Gel - Üvegszálas Alapzselé Átlátszó (Clear) és a Fiber Vitamin Gel - Üvegszálas Alapzselé Rózsaszín (Pink) anyaggal kombinálva természetes, natúr, tejfehér francia körmöt készíthetünk vele, amely visszafogott ápoltságot kölcsönöz viselőjének.

Fiber Vitamin Gel - Üvegszálas Alapzselé 15ml - Átlátszó

A Fiber Vitamin Gel - Üvegszálas Alapzselé Átlátszó (Clear) teljesen víztiszta, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen szín alá használhassuk alaprétegként, egyáltalán nem változtat a rá kerülő szín tónusán. Önmagában használva teljesen természetes, natúr hatást érhetünk el, a benne lévő üvegszálak láthatatlanok, nem hoznak létre opálos hatást.

Fiber Vitamin Gel - Üvegszálas Alapzselé 15ml - Rózsaszín

A Fiber Vitamine Pink Gel - Üvegszálas Alapzselé Rózsaszín (Pink) áttetsző, enyhe rózsaszínes tónusával a natúr, természetes hatású körmök kedvelőinek kedvence lehet, hiszen áttetsző, így teljesen természetes hatást hoz létre, enyhe rózsaszínes árnyalata azonban élettelivé, üdévé varázsolja még a fakó, világos körömágyat is.

RETRO FRENCH FIBER VITAMIN GEL KOLLEKCIÓ - ERŐ ÉS TAPADÁS

3 funkció – 1 üvegbe zárva

A kollekció mindhárom tagja tökéletes építésre, letört körmök pótlására, az üvegszál tartalom miatt erős, stabil tartást biztosít építés során, ráadásul az üvegszálak jobban egyben tartják az anyagot, könnyebb és gyorsabb a C ív elkészítése. Géllakkozás esetén ideálisak normál alapréteghez, az üvegszálaknak köszönhetően tökéletes tapadás és erős, rugalmas alapréteg érhető el vékony rétegben is.
Erősített géllakkozásnál a C ív kialakítását segítik az üvegszál darabok, amelyek egyben tartják az anyagot és megakadályozzák az elfolyást, ugyanakkor pillanatok alatt sima, egyenletes felületet hoznak létre.

Ez a három ecsetes építő zselé tehát tökéletes megoldást nyújt a természetes hatású körmök elkészítéséhez, azáltal pedig, hogy több technikához, több stílushoz is ideálisak, rendkívül jó kihasználtsággal lehet őket alkalmazni.

Cikk szerzője:

Darabos Évi

Hozzászólások
Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy a Fiber Vitamine Gél oldható -e? Nem találtam a leírásban. Válaszod előre is köszönöm.
Értékelem
Új termékek