Rád hogyan hatnak az ásványok? Mineral Art Technika - Perfect Live - Darabos Évi

2021.03.08
Rád hogyan hatnak az ásványok? Mineral Art Technika - Perfect Live - Darabos Évi

2021. március 10-én 20:00-tól élőben jelentkezik Darabos Évi, a Perfect Nails oktatója fantasztikus Perfect Live adásával! Érkeznek az ásványi kőhatások, vibráló, irizáló belsővel! Az ásványi köveknek sokan gyógyító hatást tulajdonítanak, így a körmökre is érdemes ezt a mintát festenünk ebben a felbolydult világban. Rád hogyan hatnak az ásványok?  Ametiszt, Ametrin vagy Bronzit esetleg a Jáspis piros vagy a Jáde zöld árnyalata áll hozzád közelebb? Ismerd meg mind és alkoss Évivel a Mineral Art technika segítségével! Csatlakozz élőnkhöz és hozd ki magadból a legtöbbet 2021-ben! 

Lesz itt minden, ami 2021 körömtrendjeihez elengedhetetlen: 

  • Mineral Art díszítő ecset bemutatkozik
  • Ásványi kő hatás minden vendégnek
  • Cat Eye titkok
  • Ásványi gyűrűk elmosódás nélkül

MŰKÖRÖM DÍSZÍTŐ ECSET - MINERAL ART

 

Nem akarsz lemaradni? Iratkozz fel hírlevelünkre ITT!

Ne maradj le, csatlakozz élőnkhöz, ahol közvetlenül kérdezhetsz előadónktól! Ismerd meg a Mineral Art csínját-bínját és alkosd meg Évivel a mesés ásványi köveket a műkörmökre! Találkozz 2021. március 10-én este 20:00 órakor Darabos Évivel a Perfect Nails Europe Facebook oldalán! Anyaglistáért görgess lentebb! 

Ha lemaradtál az élőről, akkor nézd vissza bemutatónkat! Ne maradj le, mert Évi Perfect Live körmös bemutatója csupán 2021. március 15. éjfélig elérhető, visszanézhető!  

 

Perfect Nails Facebook 

KEDVEZMÉNYES MEGLEPETÉS*

Az élőben elhangzó kuponkóddal ráadásul 24 órán keresztül minden termékre 10% kedvezményt adunk! A kezdvezményt a kosár oldalon beírt kuponkóddal tudod érvényesíteni 2021. március 10. 20:00 és 2021. március 11. 20:00 között.

LacGel Cat Eye C016 8ml Gél Lakk - Fuchsia - 9D

Milyen anyagokat használ Évi a bemutató alatt?

LACGEL CAT EYE C016 8ML GÉL LAKK - FUCHSIA - 9D

*Az akcióról részletesebben itt tudsz olvasni. 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek